nadersalim 5 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سلام وقت بخیر.من درهنگام کامپایل برنامه با خطایی مواجه میشم(تصویر پیوست) که فکرکنم مربوط به جاواباشه بخاطر همین تنظیمات رو بررسی کردم و همچنین جاوا را باز نصب کردم ولی حل نشد میشه راهنماییم کنید باید چکارکنم؟ تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nadersalim 5 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ ممنون از راهنماییتون،حل شد. دلیلشم این بود که برناممو درمسیر D:\Program Files\Basic4android نصب کرده بودم و با تغییرمسیر نصب از درایو D به C (C:\Program Files\Basic4android) مشکلم حل شد.تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز فکر می کنم که ادرس لیست کتابخونه هارو اشتباه دادین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اگه همین اررور رو سرچ میکردید خیلی زود به نتیجه میرسید. بیشتر دلیلش بخاطر تغییر ورژن بیسیک هست. مشکل در کامپایل کردن ! - پاسخگویی به سوالات (پشتیبانی) - برنامه نویسان بیسیک4اندروید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nadersalim 5
سلام وقت بخیر.من درهنگام کامپایل برنامه با خطایی مواجه میشم(تصویر پیوست) که فکرکنم مربوط به جاواباشه بخاطر همین تنظیمات رو بررسی کردم و همچنین جاوا را باز نصب کردم ولی حل نشد میشه راهنماییم کنید باید چکارکنم؟ تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.