saeed_k 10 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ با سلام خدمت دوستان. من متنی رو از دیتابیس روی یه label لود میکنم.ولی با توجه به طولانی بودن متن ،روی لیبل جا نمی شه.چطور اندازش رو افزایش بدم؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید.اینم کدهای مربوطه: Dim label1 As Label label1.Initialize ("Label1") label1.text=cur.GetString ("matn") label1 .Gravity =Gravity.CENTER ScrollView1.Panel .AddView(label1,0,0,ScrollView1.Width ,100%y ) Dim su As StringUtils label1.TextSize =tanzimat2.size label1 .Typeface =Typeface .LoadFromAssets (tanzimat2.font & ".ttf") label1.Height =su.MeasureMultilineTextHeight(label1,label1.Text) ScrollView1.Panel .Height =su.MeasureMultilineTextHeight(label1,label1.Text)+10%y لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeed_k 10 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ ممنون از دوستان ولی بازم حل نشد و با توجه به افزایش سایز متن در تنظیمات مشکل بیشتر میشه.اینم کد مربوطه: Dim label1 As Label label1.Initialize ("Label1") label1.text=cur.GetString ("matn") label1 .Gravity =Gravity.CENTER ScrollView1.Panel .AddView(label1,0,0,ScrollView1.Width ,100%y ) Dim su As StringUtils label1.TextSize =tanzimat2.size label1 .Typeface =Typeface .LoadFromAssets (tanzimat2.font& ".ttf") label1.Height =su.MeasureMultilineTextHeight(label1,label1.Text) ScrollView1.Panel .Height =su.MeasureMultilineTextHeight(label1,label1.Text)+10%y لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saelozahra 14 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ شرمنده کم سر میزنم.نیازی به تابع نوشتن نیست دوستان. از کتابخانه StringUtils استفاده کنید. رویداد MeasureMultilineTextHeight اندازه لیبل رو اینقد زیاد میکنه تا نوشته کامل خونده بشه. اگه کتابخانه رو نداشتین خبر بدین. برای بر عکسش هم با همین کتابخانه مبشه کلک رشتی زد اما اصولی نیست. اگه کسی کتابخانه AutoTextSizeLabel یا SmartString رو داره هم اکنون نیازمند یاری سبزتانیم. کسی نبود که داشته باشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۴ نسخه 1.1 کتابخونه smartstring smartstring.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghmasoud 14 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ همین تیکه کد همه چیزو حل میکنه برای اندازه ی لیبل من خودم همین دیروز استفاده کردم و اطلاعات هم از دیتابیس میخونم Label1.height = su.MeasureMultilineTextHeight(label1,label1.text) اگه قراره تنظیمات داشته باشه برنامه هم باس دقت کنید که قبل این خط بیاید مقدار سایز فونت و نوعشو مشخص کنید موفق باشید مشکل این روش اینه که ارتفاع لیبل با اندازه متن تنظیم میشه ولی بهتره که اندازه فونت با ارتفاع لیبل تنظیم بشه دلیلش هم اینه که با توجه به کیفیت ppi صفحه نمایش های مختلف تو مدل گوشی های متفاوت اندازه فونت ممکنه کوچیک یا بزرگ بشه مثلا تو گوشی های قدیمی با صفحه نمایش معمولی اندازه فونت 16 خیلی بزرگه در حالی که تو گوشی های hd این اندازه خوبه و fullhd کوچیکه !!! پس راهش همون کتابخونه AutoTextSizeLabel هست تا با تنظیم کردن اندازه یک لیبل بصورت درصدی از طول و عرض صفحه نمایش اندازه فونت درست شه حالا یکی مردی کنه این لایب و بزاره*چشمک* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ خوبه پسبنده متدشو قرار میدم بقیه ریزه کاریاش با خودت عزیزم: Sub Globals Dim stu As StringUtils End Sub Sub SetTextSize(lbl As Label, txt As String) Dim dt As Float Dim limit = 0.5 As Float Dim h As Int lbl.Text = txt lbl.TextSize = 72 dt = lbl.TextSize h = stu.MeasureMultilineTextHeight(lbl, txt) Do While dt > limit OR h > lbl.Height dt = dt / 2 h = stu.MeasureMultilineTextHeight(lbl, txt) If h > lbl.Height Then lbl.TextSize = lbl.TextSize - dt Else lbl.TextSize = lbl.TextSize + dt End If Loop End Sub مثال از متد : Sub Button1_Click Dim txt = "Salam bebinid In Matn Tolaniye va Man Mikham Vaqti Toye Label Mizaram Label Dar Har Sizei Ke Hast In Matno Ja BEde To Khudesh" As String SetTextSize(Label1, txt) End Sub مشکلی بود در خدمتم فک کنم من بد توضیح دادم میگم ارتفاع لیبل با فونت و مقدار متن برابر بشه این کد سایز متن و با کم و زیاد میکنه تا تو لیبل جا بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza-love 29 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ همین تیکه کد همه چیزو حل میکنه برای اندازه ی لیبل من خودم همین دیروز استفاده کردم و اطلاعات هم از دیتابیس میخونم Label1.height = su.MeasureMultilineTextHeight(label1,label1.text) اگه قراره تنظیمات داشته باشه برنامه هم باس دقت کنید که قبل این خط بیاید مقدار سایز فونت و نوعشو مشخص کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ همین تیکه کد همه چیزو حل میکنه برای اندازه ی لیبل من خودم همین دیروز استفاده کردم و اطلاعات هم از دیتابیس میخونم Label1.height = su.MeasureMultilineTextHeight(label1,label1.text) اگه قراره تنظیمات داشته باشه برنامه هم باس دقت کنید که قبل این خط بیاید مقدار سایز فونت و نوعشو مشخص کنید موفق باشید su چه متغیریه؟ یه توضیحی بده کتابخونه میخواد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ Dim su As StringUtils لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ توی یکی دو روز آینده انشالاه یه ماژول مینویسم واسه تنظیم فونت لیبل بسته به اندازه لیبل. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghmasoud 14 ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ خب خودم مشکلو حل کردم این رو تو ماژول بزارید: Sub textscale As Int Dim S As Float=GetDeviceLayoutValues.Scale If S<= 0.75 Then Return 0.75 End If If S= 1 Then Return 1 End If If S= 1.5 Then Return 1.5 End If If S>=2 Then Return 2 End If End Sub حالا هر متنی که میخوایید درست نشون بده بر تابع بالا تقسیم کنید (البته باید با تنظیم اندازه تو یه گوشی متن درست نشون داده بشه) این تابع تشخیص میده که صفحه نمایش گوشی شما چه ppi داره label.TextSize=4%y/m1.textscale m1 ماژوله البت میشه به GetDeviceLayoutValues.Scale هم تقسیم کرد ولی تو ماژول میشه اون مقیاس ها رو بسته به میل تغییر داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ آگه فقط متنه و عکس نداری میتونی از edittext استفاده کنی و input type رو none بزاری دیگه با تغیر سایز فونت و تعداد کاراکتر خودش اسکرول میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ در سایت مرجع یک کتابخانه هست به نام: AutoTextSizeLabel اگه کسی اون رو داره قرار بده . دقیقا کارش همینه. این هم لینک تاپیک در سایت مرجع لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeed_k 10 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ کتابخونه دانلود نمی شه*DntKnow**DntKnow**DntKnow**DntKnow* کسی نداره؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghmasoud 14 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ شرمنده کم سر میزنم.نیازی به تابع نوشتن نیست دوستان. از کتابخانه StringUtils استفاده کنید. رویداد MeasureMultilineTextHeight اندازه لیبل رو اینقد زیاد میکنه تا نوشته کامل خونده بشه. اگه کتابخانه رو نداشتین خبر بدین. برای بر عکسش هم با همین کتابخانه مبشه کلک رشتی زد اما اصولی نیست. اگه کسی کتابخانه AutoTextSizeLabel یا SmartString رو داره هم اکنون نیازمند یاری سبزتانیم. مشکل با تابع من دقیقا حل نمیشه ولی اندازه متن دیگه خیلی ضایع نمیشه *خوشمزه* پس هنوز مشکلو داریم هر کی داره بزاره *مکار* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeed_k 10 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ از دوستان کسی نیس راهنماییمون کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ *غمگین**غمگین**غمگین**غمگین**غمگین**غمگین**غمگین**غمگین**غمگین**غمگین**غمگین**غمگین**غمگین**غمگین**غمگین* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ صبر کنید شاید کسی کتابخانه رو داشته باشه و توی تاپیک قرار بده. از سایت مرجع باید حتما Licensed User باشید تا بتونید دانلود کنید ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ دوست من شما بیا این خصیصه Inner Height اسکرول ویو رو زیاد کن شاید مشکلت حل شد روی کنترل اسکرول ویو کلیک کن و توی پراپرتیسش برو Inner Height رو زیاد کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ دوست من شما بیا این خصیصه Inner Height اسکرول ویو رو زیاد کن شاید مشکلت حل شدروی کنترل اسکرول ویو کلیک کن و توی پراپرتیسش برو Inner Height رو زیاد کن فک کنم دوستمون منظورش اینه وقتی واسه برنامه تنظیمات سایز متن میزاره لیبل هم اندازه متن شه و بعد ارتفاع لیبل برابر با Inner Height بشه تا متن تو همه سایز ها کامل دیده بشه (حتی با کم و زیاد شدن متن) حالا اینکه چطور لیبل سایزشو با متن یکسان کنه به جز کتابخانه چیزی به ذهنم نمیرسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ خوبه پس بنده متدشو قرار میدم بقیه ریزه کاریاش با خودت عزیزم: Sub Globals Dim stu As StringUtils End Sub Sub SetTextSize(lbl As Label, txt As String) Dim dt As Float Dim limit = 0.5 As Float Dim h As Int lbl.Text = txt lbl.TextSize = 72 dt = lbl.TextSize h = stu.MeasureMultilineTextHeight(lbl, txt) Do While dt > limit OR h > lbl.Height dt = dt / 2 h = stu.MeasureMultilineTextHeight(lbl, txt) If h > lbl.Height Then lbl.TextSize = lbl.TextSize - dt Else lbl.TextSize = lbl.TextSize + dt End If Loop End Sub مثال از متد : Sub Button1_Click Dim txt = "Salam bebinid In Matn Tolaniye va Man Mikham Vaqti Toye Label Mizaram Label Dar Har Sizei Ke Hast In Matno Ja BEde To Khudesh" As String SetTextSize(Label1, txt) End Sub مشکلی بود در خدمتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ شرمنده کم سر میزنم. نیازی به تابع نوشتن نیست دوستان. از کتابخانه StringUtils استفاده کنید. رویداد MeasureMultilineTextHeight اندازه لیبل رو اینقد زیاد میکنه تا نوشته کامل خونده بشه. اگه کتابخانه رو نداشتین خبر بدین. برای بر عکسش هم با همین کتابخانه مبشه کلک رشتی زد اما اصولی نیست. اگه کسی کتابخانه AutoTextSizeLabel یا SmartString رو داره هم اکنون نیازمند یاری سبزتانیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
saeed_k 10
با سلام خدمت دوستان.
من متنی رو از دیتابیس روی یه label لود میکنم.ولی با توجه به طولانی بودن متن ،روی لیبل جا نمی شه.چطور اندازش رو افزایش بدم؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید.اینم کدهای مربوطه:
Dim label1 As Label
label1.Initialize ("Label1")
label1.text=cur.GetString ("matn")
label1 .Gravity =Gravity.CENTER
ScrollView1.Panel .AddView(label1,0,0,ScrollView1.Width ,100%y )
Dim su As StringUtils
label1.TextSize =tanzimat2.size
label1 .Typeface =Typeface .LoadFromAssets (tanzimat2.font & ".ttf")
label1.Height =su.MeasureMultilineTextHeight(label1,label1.Text)
ScrollView1.Panel .Height =su.MeasureMultilineTextHeight(label1,label1.Text)+10%y
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
20 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.