awrmin 18 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ ابتدا یه سرویس از نوع ماژول ایجاد کنید.لی اوت ویجت رو در پنجره ی طراحی کنید.یک پنل اضافه کرده و view های دلخواه رو بذارید روشبدین ترتیب ویجت شما از روی این پنل ساخته خواهد شد.کدی مثل این رو به سرویس ماژول اضافه کنید : Sub Process_Globals Dim rv As RemoteViews End Sub Sub Service_Create rv = ConfigureHomeWidget("LayoutFile", "rv", 0, "Widget Name") End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) If rv.HandleWidgetEvents(StartingIntent) Then Return End Sub Sub rv_RequestUpdate rv.UpdateWidget End Sub Sub rv_Disabled StopService("") End Sub Sub Service_Destroy End Sub برنامه رو کامپایل و اجرا کنید منبع :www.b4x.com/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اگر یک آموزش ویدیویی تهیه میکردید و یا حداقل هر ساب رو توضیح میدادین خیلی خوب میشد! ولی خودم سعی میکنم یک آموزش ویدئویی تهیه میکنم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اگر یکی تهیه کنه خیلی خیلی عالی میشه ما هم بی صبرانه منتظریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ آره من هم نیاز دارم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ آره عالی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان من وقتی میخوام ویجت بسازم به این خط ارور میده rv = ConfigureHomeWidget("LayoutFile", "rv", 0, "Widget Name") ارورش اینه : Error description: The given key was not present in the dictionary. Occurred on line: 11 rv = ConfigureHomeWidget("L1", "rv",0, "morour") Word: ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdavifar 20 ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۴ اموزش رو بزارید دیگه عاقا دعوام نکنیدا من اصلا نمیدونم ویجت چیه..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ بابا آموزش تصویری بذارید دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ بنده این روشی که آقای @@awrmin, گفتند رو انجام میدم اگه جواب داد یک ویدیو آموزشی ضبط میکنم برای انجمن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ بنده این روشی که آقای @@awrmin, گفتند رو انجام میدم اگه جواب داد یک ویدیو آموزشی ضبط میکنم برای انجمن سلام جواب داد ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2016 54 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ فکر کنم دیگه وقتش شده باشه که یکی یه آموزش ویدیویی بزاره کجاییید اساتید گرانقدر :53: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mmn 1 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۵ اقا من میخوام وقتی ویجت رو اد کردیم توی صفحه اصلی گوشی روش که کلیک شد بره توی برنامه اینطوری که نمیره چکار کنیم؟؟؟؟ :fekr: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.