shahriar 408 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سلام به تمامی اساتید من با استفاده از دتابیس یکسری اطلاعات رو تو برنامم لود میکنم ، ولی میخوام همراه با لیبل باتون هم داشته باشم اینجوری : چه جوری میشه بگم که اگه رو هرکدوم از باتون هام کلیک شد کار خاصی انجام بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ بغل لیبلت که در for نوشتی، یه باتون هم تعریف کن و اسمش رو بذار مثلا btnTest و بعدش یه ساب درست میکنی اینجوری: Sub btnTest_Click دستورات End Sub دستوراتتو توش مینویسی این برای مواقعی بود که میخوای همه باتون ها یه کاری شبیه به هم انجام بدن. اگه میخوای کارشون تفاوت داشته باشه، در هنگام تعریف اون باتون در for، شما باید اسم باتون رو اینجوری ثبت کنی: "btnTest"&i حالا میتونی توی ساب های جداگانه براشون دستورات تعریف کنی. مثلا: Sub btnTest1_Click End Sub Sub btnTest2_Click End Sub و... البته اینو تاحالا خودم امتحان نکردم و نمیدونم کار میکنه یا نه؟؟! راستی منظور از نام گذاری یعنی اینجوری: yourButton.Initialize("btnTest") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ خیلی ممنون برای تعریف باید اینو بنویم ؟ Btn.Initialize("btnTest & i") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اگه منظورت از دکمه علاقه مندیها و... است باید بگم که از tag دکمه ها باید استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ نه عکسو نگاه کن میخوارم رو هر کدوم از باتون هام کلیک شد یک کار خاص انجام بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اونجوری غلطه این درسته: Btn.Initialize("btnTest"&i) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ بغل لیبلت که در for نوشتی، یه باتون هم تعریف کن و اسمش رو بذار مثلا btnTest و بعدش یه ساب درست میکنی اینجوری: Sub btnTest_Click دستورات End Sub دستوراتتو توش مینویسی این برای مواقعی بود که میخوای همه باتون ها یه کاری شبیه به هم انجام بدن. اگه میخوای کارشون تفاوت داشته باشه، در هنگام تعریف اون باتون در for، شما باید اسم باتون رو اینجوری ثبت کنی: "btnTest"&i حالا میتونی توی ساب های جداگانه براشون دستورات تعریف کنی. مثلا: Sub btnTest1_Click End Sub Sub btnTest2_Click End Sub و... البته اینو تاحالا خودم امتحان نکردم و نمیدونم کار میکنه یا نه؟؟! راستی منظور از نام گذاری یعنی اینجوری: yourButton.Initialize("btnTest") از توضیحات این دوستمون استفاد کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ آقا محمد مهدی کدی که دادی کار نمیکنه کد من : Sub Globals Dim sql1 As SQL Dim cur1 As Cursor Private Panel1 As Panel Private Label1 As Label Private ScrollView1 As ScrollView Dim stop As Int = 3%y Dim Btn As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("scrrol") If File.Exists(File.DirInternal,"list.db")=False Then File.Copy(File.DirAssets,"list.db",File.DirInternal,"list.db") End If sql1.Initialize(File.DirInternal,"list.db",False) cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") For i=0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position = i Dim p As Panel Btn.Initialize("Btn" & i) p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,100%y) stop = stop + 35%y p.LoadLayout("main") Label1.Text= cur1.getstring("txt") ScrollView1.Panel.Height=stop Next End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Btn1_Click ToastMessageShow("شما روی باتون 1 کلیک کردید",False) End Sub Sub Btn2_Click ToastMessageShow("شما روی باتون 2 کلیک کردید",False) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ برای من کار میکنه داداش خب شما چند تا باتون داری تو برنامت؟ راستی به جای i بنویس i+1 ببین درست میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۴ شما اینجا باید به هر باتن یک تگ بدید و به وسیله تگ و سندر کارو انجام بدید. 2تا اموزش هست که میتونید یاد بگیرید نحوه استفادشو : http://answercenter.ir/topic/2213-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%88-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-multi-panel/ http://answercenter.ir/topic/2807-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-tag-%D9%88-sender-%D8%AF%D8%B1-multi-panel/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
سلام به تمامی اساتید
من با استفاده از دتابیس یکسری اطلاعات رو تو برنامم لود میکنم ، ولی میخوام همراه با لیبل باتون هم داشته باشم
اینجوری :
چه جوری میشه بگم که اگه رو هرکدوم از باتون هام کلیک شد کار خاصی انجام بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.