رئوف رضایی 536 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سلام میخواستم بدونم میشه برنامه ای نوشت که بشه باهاش جای دکمه های گوشی رو عوض کرد؟ مثلا برای حذف یه فایل ما باید روی کلید حذف لمس کنیم ولی برنامه بتونه اون دکمه رو تغییر بده یعنی با دکمه شاتر بتونیم عکس رو حذف کنیم میشه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ چه کدی؟؟ کدی که خودتون مد نظرتونه یعنی با زدن دکمه ولوم پایین چکاری رو انجام بده کدارو همونجا بنویس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ یا مثلا برای ظبت صدا مثلا بگیم بجای لمس کردن دکمه ضبط وقتی دکمه قفل رو میزنیم ضبط کنه یا همون شاتر عکس رو بزنیم شروع به ضبط کنه لطفا پاسخ بدید تا تاپیک نرفته زیر گل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سلام والا بنده تست نکردم میتونید توی رویداد Activity_KeyPress تست کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ بله 100% میشه همچین کاری کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
raouf4850 150 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ میشه یه سورسی چیزی بدید ما هم یاد بگیریم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ بله 100% میشه همچین کاری کرد این خوبه که توی تاپیک ها مشارکت داشته باشید ولی لطفا دارم میگم لطفا اسپم الکی ندید که اخطار می گیرید بعد شاکی می شید. در جوابتون اگه 100% میشه پس سورسشو مینوشتید و قرار میدادید. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ این خوبه که توی تاپیک ها مشارکت داشته باشید ولی لطفا دارم میگم لطفا اسپم الکی ندید که اخطار می گیرید بعد شاکی می شید. در جوابتون اگه 100% میشه پس سورسشو مینوشتید و قرار میدادید. ممنون داداش اولن که که اسپم الکی ندادم و داشتم سورسو برای دوستمو آماده میکردم که دیگه بیخیال الان که فکر کردم دیدم راست میگید شما چنین چیزی امکان نداره و منم پشیمون شدم از حرفم دوما من جواب دوستمو دادم که پرسید میشه منم گفتم آره میشه حالا شما میگید نمیشه باشه حرف شما صحیح ما چیزی بلد نیستیم اگه دوست داشتی هم 1000هزار امتیاز منفی بده این چه انجمنی تا میای یه حرفی بزنی میگن اسپم الکی نده امتیازه منفی میگیری آقا هرکی خواست بهم امتیازه منفی بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ داداش اولن که که اسپم الکی ندادم و داشتم سورسو برای دوستمو آماده میکردم که دیگه بیخیال الان که فکر کردم دیدم راست میگید شما چنین چیزی امکان نداره و منم پشیمون شدم از حرفم دوما من جواب دوستمو دادم که پرسید میشه منم گفتم آره میشه حالا شما میگید نمیشه باشه حرف شما صحیح ما چیزی بلد نیستیم اگه دوست داشتی هم 1000هزار امتیاز منفی بده این چه انجمنی تا میای یه حرفی بزنی میگن اسپم الکی نده امتیازه منفی میگیری آقا هرکی خواست بهم امتیازه منفی بده چرا دوست دارید الکی هر چیزی رو الکی به حاشیه بکشونید. الان کسی به شما گفت نمیشه ؟ یا اینکه به دانش شما توهین کرد.یا اینکه بنده گفتم فقط من اینو یاد دارم شما اظهار نظر نکنید. بنده گفتم اگه جواب 100% رو میدونید پس یک مثال هم میزدید واسشون. نمیدونم چرا دوست دارید هر مسئله ای رو به حاشیه بکشونید. در کل اینجا انجمن و قوانین خودش رو داره و ماهم موظفیم قوانین رو حاکم کنیم بر انجمن.حالا شما نور چشم ما باش.و اینجا جاییه که همه برای یادگیری اومدن پس فضا رو خراب نکنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ چرا دوست دارید الکی هر چیزی رو الکی به حاشیه بکشونید. الان کسی به شما گفت نمیشه ؟ یا اینکه به دانش شما توهین کرد.یا اینکه بنده گفتم فقط من اینو یاد دارم شما اظهار نظر نکنید. بنده گفتم اگه جواب 100% رو میدونید پس یک مثال هم میزدید واسشون. نمیدونم چرا دوست دارید هر مسئله ای رو به حاشیه بکشونید. در کل اینجا انجمن و قوانین خودش رو داره و ماهم موظفیم قوانین رو حاکم کنیم بر انجمن.حالا شما نور چشم ما باش.و اینجا جاییه که همه برای یادگیری اومدن پس فضا رو خراب نکنید ممنون آقا شما آقای چشم دیگه نه اسپم میدم که الکی باشه نه اضهار نظر میکنم خوبه داداش الان بای دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ به این شکل میتونید عمل کنید. حالا اون چیزی که شما میخوایید عملی میشه یا نه رو خودتون تست کنید. Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event Select keycode Case KeyCodes.KEYCODE_POWER 'Your Code Case KeyCodes.KEYCODE_VOLUME_DOWN 'Your Code Case KeyCodes.KEYCODE_VOLUME_UP 'Your Code End Select End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ به این شکل میتونید عمل کنید. حالا اون چیزی که شما میخوایید عملی میشه یا نه رو خودتون تست کنید. Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event Select keycode Case KeyCodes.KEYCODE_POWER 'Your Code Case KeyCodes.KEYCODE_VOLUME_DOWN 'Your Code Case KeyCodes.KEYCODE_VOLUME_UP 'Your Code End Select End Sub دست شما درد نکنه لایک هام تموم شده برای امروز ایشالا بقیه فردا ولی اینجا که نوشتید Yourcode منظور چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ به جای Your Code کدهای خودتون رو بنویسید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ به جای Your Code کدهای خودتون رو بنویسید. چه کدی؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
رئوف رضایی 536
سلام میخواستم بدونم
میشه برنامه ای نوشت که بشه باهاش جای دکمه های گوشی رو عوض کرد؟
مثلا برای حذف یه فایل ما باید روی کلید حذف لمس کنیم
ولی برنامه بتونه اون دکمه رو تغییر بده
یعنی با دکمه شاتر بتونیم عکس رو حذف کنیم
میشه؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.