حمید زارع 331 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ دوستان این عکس رو ببینید من یه جدول به همین شکل دارم حالا اگه خواسته باشم یکی از رکوردها رو حذف کنم قطعاً باید زیر مجموعه های اون هم حذف بشه میدونم برای این کار باید یه sub بنویسم که رکوردهای زیرمجموعه مورد نظر رو حذف کنه ولی اون sub رو نتونستم بنویسم اگه دوستان کسی میتونه یه sub نمونه بنویسه میدونم یه کم مشکله ولی گفتم شاید دوستان قبلاً این کار را انجام داده باشه بازم میگم فقط sub میخام ، راه حل رو دارم اصلا اگه اشکال نداره همین بشه یه مسابقه کوچولو ببینیم کی بهترین و خلاصه ترین Sub رو مینویسه با تشکر در کدنویسی نام تیبل رو هم مثلاً Table1 در نظر بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ چه لذتی داره وقتی بچه ها خودشون به جواب میرسن افرین خوشحالم کردی موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ بسی کامروا شدیم اگه بتونی یک همچین آموزشی هم راجبش بزاری دیگه توپه توپه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ در پست قبلی جوتب داده شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سلام اینجور که نمیشه کدی که خودت واسش نوشتی رو اینجا بزار ما و دوستان بهت کمک می کنیم حتی یک خط هم باشه ایرادی نداره تلاش کردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ من زیر مجموعه نمیبینم؟ این که فقط یک تیبل هست!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
دوستان این عکس رو ببینید
من یه جدول به همین شکل دارم
حالا اگه خواسته باشم یکی از رکوردها رو حذف کنم قطعاً باید زیر مجموعه های اون هم حذف بشه
میدونم برای این کار باید یه sub بنویسم که رکوردهای زیرمجموعه مورد نظر رو حذف کنه
ولی اون sub رو نتونستم بنویسم
اگه دوستان کسی میتونه یه sub نمونه بنویسه
میدونم یه کم مشکله ولی گفتم شاید دوستان قبلاً این کار را انجام داده باشه
بازم میگم فقط sub میخام ، راه حل رو دارم
اصلا اگه اشکال نداره همین بشه یه مسابقه کوچولو ببینیم کی بهترین و خلاصه ترین Sub رو مینویسه
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
25 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.