مهمان ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ درود ، میخوام امروز اولین تجربم در Wrap کردن یک کتابخانه برای بیسیک 4 اندروید را باهاتون به اشتراگ بگذارم . دانلود لینک Github کتابخانه اصلی اکثر تابع های کتابخانه اصلی Wrap شده است . نظر یادتون نره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ آفرین افشین جان باید بگم خوشحالم از اینکه یه WARPER در کنار خودمون دیدیم امیدوارم همیمطوری رو به جلو بری و Warp های قویتری ازت ببینیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ فوق العاده بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام. میشه یه توضیح کاملی درباره wrap کردن کتابخانه بدین؟ اصلا یعنی چی؟ از چه روشی میشه این کار رو انجام داد و ...؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سلام وممنون میشه یه توضیح بدید ما هم بدونیم این wrap چی هست؟ و اینکه مثال نمیزنید برای طرز استفاده ش؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mverkiani 12 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون میشم به سوال کاربر ها پاسخ بدین چون برای خودم هم سوال هست که اصلا Warp چی هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۴ سلام آقای ایزدی گفتن جواب سوالم رو باید از اینجا بگیرم ولی من نمیدونم از این کتابخونه چطوری باید استفاده کرد؟ میشه توضیح در موردش بدید؟ سورس کد؟ تکه کد؟.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ wrap که بهش رپ کردن میگن . به این صورت هست که شما کتابخونه های نوشته شده به زبان جاوا رو جوری با اکلیپس تغییر میدین که همون کتابخونه قابل استفاده برای بیسیک باشه بالغ بر 80 در صد کتابخونه هایی که دارین استفاده میکنید با زبان اکلیپس برای بیسیک رپ شدن . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ wrap که بهش رپ کردن میگن . به این صورت هست که شما کتابخونه های نوشته شده به زبان جاوا رو جوری با اکلیپس تغییر میدین که همون کتابخونه قابل استفاده برای بیسیک باشه بالغ بر 80 در صد کتابخونه هایی که دارین استفاده میکنید با زبان اکلیپس برای بیسیک رپ شدن . ممنون از توضیحتون، ولی نگفتید از این کتابخانه چطوری باید استفاده کرد ببینید، من فعلا سوال اصلیم اینجاست، و راهنمایی شدم به اینجا. اگه لطف کنید من رو راهنمایی کنید ممنون می شم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinaparsian 29 ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۵ درود ، میخوام امروز اولین تجربم در Wrap کردن یک کتابخانه برای بیسیک 4 اندروید را باهاتون به اشتراگ بگذارم . دانلود لینک Github کتابخانه اصلی اکثر تابع های کتابخانه اصلی Wrap شده است . نظر یادتون نره سلام خیلی خوبه فقط نحوه استفادشو بگید و بگید اگه بخوایم تو یه دیالوگ ازش استفاده کنیم باید چه کنیم ممنووووووونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.