shahriar 408 ارسال شده در 2 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2015 سلام به تمامی اساتید من میخوام یکسری اطلاعات رو بااستفاده از کد نویسی به دتابیس اضافه کنم . چجوری میشه اینکارو کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 2 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2015 نمیدوم چقدر اطلاعات دارید و با sql کار کردید اما راه وارد کردن اطلاعات به تیبل ها این است sql.ExecNonQuery ("insert into namtable ( namefield , namefield2) values ('" & Book & "'," & page & ")" ) نام تیبل رو مینویسید و به هر فیلدی که میخواهید وارد کنید اسم فیلدهارو مینویسید و در اخر مقدار ها رو میدید مثلا متغییر های من Book از نوع رشته ای و Page از نوع عددی بوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 2 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2015 آقا علیرضا جواب بده چرا فقط نگا میکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 2 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، 2015 ببخشید اشتبا شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
سلام به تمامی اساتید
من میخوام یکسری اطلاعات رو بااستفاده از کد نویسی به دتابیس اضافه کنم . چجوری میشه اینکارو کرد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.