alaghemand 82 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ با سلام من میخام متن لیبلم اسکرول بشه لطفا سورس زیر را دانلود و ببیند چرا کار نمی کنید لطفا اصلاحش کنید و برام بفرستید خیلی ممنون میشم اینم لینک فایل http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=265300459b0a37d50a681ff3caf727bb لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ داداش ببین من میخام متنم داخل اون عکسه که توی سرورسم هست قرار بگیرد و فقط متن داخل لیبلم اسکرول بشه و عکسم تکون نخوره بعد میخام از کتابخانه textsetting هم استفاده کنم تا فاصله بین خطوط رو بهش بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ خب بی زحمت کتابخونه textsetting رو هم پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ داداش ببین من میخام متنم داخل اون عکسه که توی سرورسم هست قرار بگیرد و فقط متن داخل لیبلم اسکرول بشه و عکسم تکون نخوره بعد میخام از کتابخانه textsetting هم استفاده کنم تا فاصله بین خطوط رو بهش بدم در مو رد عکس شما میتونی عکستو به جای قراردادن تو امیج ویو در داخل اسکرول ویو فرار بدی . و در مورد فاصله هم باید از اساتید کمک بگیرید من اطلاعی ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ خب بی زحمت کتابخونه textsetting رو هم پیوست کنید فایل پیوست شد Text Setting.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ ببین دوست عزیز اون سورسی که من ارسال کردم رو شما بردار متن داخل لیبلش رو اسکرول کن و بعد برام بفرست اندازه ها و چیز های دیگه رو هم دست کاری نکن فقط متن لیبل رو اسکرول کن حالا به هر روشی ( فقط متن رو اسکرول کن نه کل لایوت رو ) بعد برام بفرست خیلی ازت ممنون میشم اگر اینکارو بکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ من که به جایی نرسیدم ، اگه دوستان توستن کمک کنن . راستی الان پستی که در باره مشکل فونت جواب دادی مال من بود اگه میشه دوباره یک سر به اون پست بزن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ بابا یکی به من کمک بکنه دیگه حاضرم قسم بخورم همه بلدن اما کمک نمی کنن مگه چی میشه یه کمک بدید ؟؟؟ یه کار خیر بکنید خوب خواهش میکنمممم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ درود به نظر من دلیل اینکه(از نظر شما) تاپیک به جواب نرسیده اینه که یکی مثل بنده به هیچ وجه نمیام سورس رو دانلود کنم و ویرایش کنم مگه اینکه به درخواست خودم باشه. شما همون ب بسم الله نیایید سورس رو بزارید تیکه کدی که مربوط به سوال میشه رو بزارید تا ببینیم و مشکلشو پیدا کنم و راهنمایی کنیم واقعا ناراحتم کرد این موضوع لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ خیلی ببخشید آقای ایزدی من در یک پست سوالم رو پرسیدم آخه من کدم رو بزارم شما میگی درسته اما وقتی اجراش میکنم یه ارور میده حالا من از شما خواهش و تمننا ( اشتباه نوشتم) که این سروس رو دانلود و ایرادش رو بگیرید تورو خداااااااا راستی من قبلا در یک پست کد رو گذاشتم اما یکی گفت مگه ما علم قیب داریم که مشکلت رو بدونیم سورس بزار من یه پست دیگه زدم سورس گذاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alaghemand 82
با سلام
من میخام متن لیبلم اسکرول بشه
لطفا سورس زیر را دانلود و ببیند چرا کار نمی کنید
لطفا اصلاحش کنید و برام بفرستید
خیلی ممنون میشم
اینم لینک فایل
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=265300459b0a37d50a681ff3caf727bb
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
29 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.