mohammad-alone 564 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ دوستان من یه کد پیدا کردم که کلیدهای منو رو از زیر صفحه، البته در گوشیهایی که کلیدهای نرم افزاری دارند، مخفی میکنه. حالا یه مشکل خیلی کوچولو هستش که 100%y رو تا اون بالای منو تشخیص میده برنامم و من از کد مثلأ میگم : image l.height=100%y + 25dip استفاده کردم و تقریبأ اون چیزی شد که مد نظرم بود. حالا مشکل اصلی اینه که در گوشیهایی که کلیدهای سخت افزاری دارن مثل اکثر و تقریبأ همه گوشیهای سامسونگ من چطوری عمل کنم؟ اون ۲۵dip باعث خراب شدن کار میشه مرسی ممنونم اگر زود کمک کنید چون میخوام اپدیت بدم بیرون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ بهم وقت بده من یه سورس بهت میدم مخفی نمیکنه و ای اصتلاحا Fade Oute میکنه و تبدیل به نقطه میکنه البته اگه بخوای؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ نه ببین من به اون مقدار فضا نیاز دارم ... اونکه تبدیل به نقطه میکنه رو هم میخوام ولی این درخواست خودم رو اگر بتونید ردیف کنید عالی میشه آخه با GetLayoutHeight هم که میزنم بدبختی مثلاً اگر رزولوشن گوشی 1280 * 720 هستش این میزنه 1184*720 اعصابمو ریخته بهم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ دوستان خوبم خودم درستش کردم.مقدار ارتفاع اکتیویتی.رو برابر-۱ که بذارید خودش میاد و تمام اندازه رو به اون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad-alone 564
دوستان من یه کد پیدا کردم که کلیدهای منو رو از زیر صفحه، البته در گوشیهایی که کلیدهای نرم افزاری دارند، مخفی میکنه.
حالا یه مشکل خیلی کوچولو هستش که 100%y رو تا اون بالای منو تشخیص میده برنامم و من از کد مثلأ میگم :
image l.height=100%y + 25dip استفاده کردم و تقریبأ اون چیزی شد که مد نظرم بود.
حالا مشکل اصلی اینه که در گوشیهایی که کلیدهای سخت افزاری دارن مثل اکثر و تقریبأ همه گوشیهای سامسونگ من چطوری عمل کنم؟
اون ۲۵dip باعث خراب شدن کار میشه
مرسی ممنونم اگر زود کمک کنید چون میخوام اپدیت بدم بیرون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.