سلام خسته نباشید ، نماز روزه هاتون قبول باشه انشاالله
از محضر اساتید یه سوال داشتم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
من الان میتونم از طریق ListView_ItemLongClick یک آیتم لیست ویو رو به علاقه مندی ها اضافه کنم ، مکانیسم عملش رو هم که قطع به یقین میدونید " با کلیک طولانی روی آیتم لیست ویو اون به قسمت علاقه مندی ها اضافه میشه "
حالا میخوام عین خیلی از برنامه هایی که موجود هست یک دکمه رو توی اکتیویتی که متن من اونجا نمایش داده میشه ایجاد کنم که وقتی روی اون کلیک میشه ، واسم به علاقه مندی ها اضافه بشه عین برنامه هایی که توی مارکت های اندرویدی خودمون موجود هست که توی قسمتی که متنشون نمایش داده میشه یک دکمه به شکل قلب اضافه کردن که با کلیک روی اون مطلب به علاقه مندی اضافه میشه . دیگه خیلی واضح گفتم بخدا
من واسه لیست ویو _ آیتم لانگ کلیک از این کد استفاده میکردم :
cur = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM db")
cur.Position = Value-1
Dim fave As Int= cur.GetInt("fave")
Dim num As Int=cur.GetInt("id")
If fave = 0 Then
sql1.ExecNonQuery("UPDATE db SET fave=1 WHERE id=" & num)
ToastMessageShow("به علاقه مندی ها اضافه شد!!!",False)
Else
sql1.ExecNonQuery("UPDATE db SET fave = 0 WHERE id=" & num)
ToastMessageShow("از علاقه مندی ها حذف شد!", False)
End If
End If
اما این کد رو واسه همون دکمه مورد نظر خودم که کپی میکنم متاسفانه کار نمیده ...
سوال
parsixa 35
سلام خسته نباشید ، نماز روزه هاتون قبول باشه انشاالله
از محضر اساتید یه سوال داشتم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
من الان میتونم از طریق ListView_ItemLongClick یک آیتم لیست ویو رو به علاقه مندی ها اضافه کنم ، مکانیسم عملش رو هم که قطع به یقین میدونید " با کلیک طولانی روی آیتم لیست ویو اون به قسمت علاقه مندی ها اضافه میشه "
حالا میخوام عین خیلی از برنامه هایی که موجود هست یک دکمه رو توی اکتیویتی که متن من اونجا نمایش داده میشه ایجاد کنم که وقتی روی اون کلیک میشه ، واسم به علاقه مندی ها اضافه بشه عین برنامه هایی که توی مارکت های اندرویدی خودمون موجود هست که توی قسمتی که متنشون نمایش داده میشه یک دکمه به شکل قلب اضافه کردن که با کلیک روی اون مطلب به علاقه مندی اضافه میشه . دیگه خیلی واضح گفتم بخدا
من واسه لیست ویو _ آیتم لانگ کلیک از این کد استفاده میکردم :
اما این کد رو واسه همون دکمه مورد نظر خودم که کپی میکنم متاسفانه کار نمیده ...
ممنون میشم راهنمایی کنید ...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
19 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.