majid08 266 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام من یه فایل تکست دارم که رو اینترنت هست متن فایل یک*دو*سه*چهار*پنج*شش*هفت*هشت*نه*ده 10تا لیبل هم دارم میخام هر تکه از متن تو یه لیبل نمایش داده بشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ این هم وجود داره جوابش یکم جستجوگر باشید http://answercenter.ir/topic/1136-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ داداش این که نوشته با اسپلیت جداسازی کنید خوب منم میخام همین کار رو انجام بدم منتها نمیدونم چطوری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ داداش این که نوشته با اسپلیت جداسازی کنید خوب منم میخام همین کار رو انجام بدم منتها نمیدونم چطوری؟ یک لینک دیگه بود دیروز دوستان کامل توضیح دادن پیدا میکنم برات میزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/3712-%D8%AC%D8%AF%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D8%A2%D8%AF%D8%B1%D8%B3/ از این لینک میتونی یاد بگیری چطوری جدا سازی میکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/3712-%D8%AC%D8%AF%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D8%A2%D8%AF%D8%B1%D8%B3/ از این لینک میتونی یاد بگیری چطوری جدا سازی میکنن دستت طلا حالا یه سوال در همین مورد اگه نوشته به صورت خط اول خط دوم خط سوم اینطوری بود چیکار کنم اینو گشتم نبود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ دستت طلا حالا یه سوال در همین مورد اگه نوشته به صورت خط اول خط دوم خط سوم اینطوری بود چیکار کنم اینو گشتم نبود Dim Reader1 As TextReader Reader1.Initialize(File.OpenInput(File.DirInternal,"setup2")) Txtfile1 = Reader1.ReadLine Txtfile2 = Reader1.ReadLine Txtfile3 = Reader1.ReadLine Txtfile4 = Reader1.ReadLine Reader1.Close با این میتونی خط به خط بخونی و عملیات جداسازی رو روی هر قسمت انجام بدی البته این فایل setup2 محدود اطلاعات داشته شما میتونی از یک حلقه for استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ میتونید به وسیله ReadList هم بخونید.چون هر لاین رو یک عنصر محسوب میکنه و شما میتونید به لیبل هاتون نسبت بدید. یه همچین کدی میشه نوشت : Dim L As List L.Initialize L = File.ReadList(File.DirAssets,"1.txt") Label1.Text = L.Get(0) Label2.Text = L.Get(1) Label3.Text = L.Get(2) حالا شما تست کنید اینجوری نمیشد گفت صدرصدی جواب می گیرید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
من یه فایل تکست دارم که رو اینترنت هست
متن فایل
یک*دو*سه*چهار*پنج*شش*هفت*هشت*نه*ده
10تا لیبل هم دارم
میخام هر تکه از متن تو یه لیبل نمایش داده بشه
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.