alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام چطوری با مولتی باتون لینک هایی که تو دیتابیس قرار دادیم رو فراخوانی کنیم وبا JobDone روهر دکمه ای که کلید شد یک لینک را دانلود کنه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ منم میخواستم همچین کاری کنم . دوستان گفتن از تگ استفاده کنم مشکلم حل شد ، شما هم استفاده کن . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام میتونی با کد توضیح بدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ بله این کد رو تو حلقه ی فور بنویس : Btn.tag = cur1.GetString("Link") حالا اینو برای دانلو تو رویداد کلیک بنویس : Sub Btn_Click Dim iz As Button iz = Sender ht.Initialize("ht",Me) ht.Download(iz.Tag) End Sub تو دتابیس لینکاتو بین " " بذار تا به مشکل بر نخوری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ من خودم دارم همچین کاریو انجام میدم منظورت اینجوریه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ راستی ببخشید منظور از "Link" نام فیلدیه که لینکات توش قرار داره میتونی تغییرش بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ ببین تو jobdone چی باید بنویسم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ من خودم دارم همچین کاریو انجام میدم منظورت اینجوریه ؟ 2.png آره تقریبا نو همین مایه هاست. راستی ببخشید منظور از "Link" نام فیلدیه که لینکات توش قرار داره میتونی تغییرش بدی آره میدونم.ببین مطمانی باید لینکارو تو کوتیشن بذاریم چون من بدون کوتیشن زدم میگه دانلود انجام شد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ بله این کد رو تو حلقه ی فور بنویس : Btn.tag = cur1.GetString("Link") حالا اینو برای دانلو تو رویداد کلیک بنویس : Sub Btn_Click Dim iz As Button iz = Sender ht.Initialize("ht",Me) ht.Download(iz.Tag) End Sub تو دتابیس لینکاتو بین " " بذار تا به مشکل بر نخوری اداش دمت گرم درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سلام شهریار جان ، من یه سری لینک فیلم تو دیتابیسم دارم که میخوام تو مولتی پنل داخل یه دکمه فراخوانیشون کنم که اول دانلودش کنه وذخیرش کنه وبعد پخشش کنه واگه دوباره روش کلید شد دیگه دانلود نکنه وفقط پخش کنه، میتونی با کد توضیح بدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیزم باور کنید این نوع درخواست شما یعنی اینکه رسما کسی برای شما برنامه نویسی کنه برای تک تک قسمت های سوال شما جواب در انجمن هست بهتره شما هم آستین بالا بزنید و شروع کنید به نوشتن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیزم باور کنید این نوع درخواست شما یعنی اینکه رسما کسی برای شما برنامه نویسی کنه برای تک تک قسمت های سوال شما جواب در انجمن هست بهتره شما هم آستین بالا بزنید و شروع کنید به نوشتن. داداش من تک تک این آموزشها رو که مربوط به این موضوع میشه رو دیدم ولی جدا توضیح دادن وهمچنین از دیتابیس استفاده نکردن؟من نمیدمنم چطوری تو دیتابیس استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ و اینک سومین تاپیک با سوال تکراری توسط شما... دوست عزیز اگه تو برنامه نویسی بخواید اینطوری پیش برید خیلی موفق نخواهید شد. از امروز آموزش های گام به گام شروع میشه شما هم باهاشون پیش برید تا بیسیک رو تا یه سطح خوبی یاد بگیرید... درضمن این آموزش متنی نیست... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ برادر من ، بنده میتونم همین الان کد رو بنویسیم بهتون بدم ولی واقعا این کارو نمیکنم چون داخل سه تایپیک که بالا آوردین شما فقط درخواست کد داشتید و این یعنی کپی و پیست کردن و شما اینطوری برنامه نویس نمیشید شما باید 1.کار با دیتابیس رو یاد بگیرید 2.مولتی پنل 3.تگ و سندر 4.بعد کار با فایل 5.کار با http جستجو کنید تو سایت هست اگه ببینم شما خودت پیش رفتی منم کمت میکنم تا برنامتو درست بنویسی ولی خداییش این آموزش متنی هست اینجا پست زدی برادر؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ داداش Nemesis اینم کدام که بدونی من اینا رو میدونم ولی تو دانلود از دیتابیس وذخیره وپخشش مشکل دارم حالا لطفا کمک کن؟ Sub Process_Globals Dim t As String Dim t1 As AutoCompleteEditText Dim nima As String Dim sql2 As SQL Dim timer1 As Timer End Sub Sub Globals Dim aa() As String Dim p111 As Panel Dim bitmap1 As Bitmap Private Panel1 As Panel Private ScrollView2 As ScrollView Dim Stopint As Int=5%y Private img1 As ImageView Private img2 As ImageView Private Lbb1 As Label Private Lbb2 As Label Private bbb3 As Button Dim job1 As HttpJob Dim htt As HttpJob Private Img11 As ImageView Private bbb4 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("lay1") job1.Initialize("job1",Me) ProgressDialogShow("در حال دانلود") job1.Download("http://torab.vvs.ir/dr/b.txt") File.Copy(File.DirAssets,"sql1.db",File.DirInternal,"sql1.db") sql2.Initialize(File.DirInternal,"sql1.db",False) cur1=sql2.ExecQuery("SELECT * From tbltest WHERE id BETWEEN 1 AND 30") For i=0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i Dim ps As Panel ps.Initialize("ps") ScrollView2.Panel.AddView(ps,0,Stopint,100%x,100%Y) Stopint=Stopint+150dip ps.LoadLayout("nn") Panel1.Tag=i If (i Mod 2)=1 Then Panel1.Color=Colors.Red Else Panel1.Color=Colors.Blue End If img2.Tag=i Lbb1.text="Name: "&cur1.GetString("id")&" "&cur1.GetString("name") Lbb2.text="Text: "&cur1.GetString("q64") bbb3.Tag=cur1.GetString("q64") bbb4.tag = cur1.GetString("Logo") ScrollView2.Panel.Height=Stopint Next End Sub Sub bbb3_Click Dim z1 As Button z1 = Sender StartActivity( p.OpenBrowser(z1.Tag )) ProgressDialogShow("در حال دانلود کردن") End Sub Sub bbb4_Click Dim izy As Button izy = Sender htt.Initialize("htt",Me) htt.Download(izy.Tag) ProgressDialogShow("در حال دانلود") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub JobDone (Job As HttpJob) ProgressDialogHide If Job.Success=True Then If job1.Success=True Then aa=Regex.Split("#",job1.GetString) Log(aa.Length) Dim top As Int top = 5%y For i = 0 To aa.Length-1 ps.Initialize("ps") ScrollView2.Panel.AddView(ps,0,top,100%x,100%y) top = top +150dip ps.LoadLayout("laye") Dim links As Map links.Initialize links.Put(Img11,aa(i)) CallSubDelayed2(ImageDownloader, "Download", links) CallSub(ImageDownloader, "ActivityIsPaused") ScrollView2.Panel.Height= top Next ToastMessageShow("دانلود انجام شد",False) End If If htt.Success=True Then ToastMessageShow("دانلود انجام شد",False) End If Else ToastMessageShow("اینترنت گوشی شما قطع میباشد!",True) End If End Sub منتظرم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ تاپیک منتقل شد و اخطار داده شد. بدلیل امتیاز منفی بالای شما 7 روز از انجمن محروم خواهید بود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alirezakazemizaroomi 437
سلام چطوری با مولتی باتون لینک هایی که تو دیتابیس قرار دادیم رو فراخوانی کنیم وبا JobDone روهر دکمه ای که کلید شد یک لینک را دانلود کنه؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.