shahan148 28 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید خدمت دوستان من می خوام دکمه هوم را غیر فعال کنم اگه لطف کنید جواب بدید با تشگر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ فعلا که کسی به نظرم نتوسته توی بیسیک انجامش بده.شایدم انجام دادن و بنده خبر ندارم ولی خودم پیگیرشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ نه. راهی نداره. من خیلی سرچ کردم. تو سایت مرجع گفتن راهی نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ خوب نمی شه از این روش استفاده کرد If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_HOME Then کدی که هیچ عملی و تغییری در برنامه نده End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ نمیشه اگه همین روشم بزنی و اگه خودتون تست کنید میبینید که باز دکمه هوم فعاله. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahan148 28
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
من می خوام دکمه هوم را غیر فعال کنم اگه لطف کنید جواب بدید با تشگر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.