coco 1,746 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان! من دارم برای بار اول یک کتاب درست میکنم! و توش حدود ۵۰۰ تا مطلب دارم! و نام همه مطالب رو با کتابخانه فراخوانی (دست آقا شهاب در نکنه!) توی یک لیست ویو فراخوانی کردم. حالا میخوام بگم اگر آیتم 432ام لیست ویو کلیک شد برو به اکتیویتی بعد و در اون متن ستون txt از رکورد ۴۳۲ رو در لیبل نمتیش بده! میشه بگین چکار باید بکنم؟ با تشکر! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ این راه رو میتونید استفاده کنید. fara.FarakhaniMatn("data.db",SQL1,Cursor1,"SELECT * FROM tabel1 where id=",meghdar,lbl,"txt") کد رو داخل اکتیویتی مورد نظر بنویسید.برای مقدار هم باید در رویداد کلیک لیست ویو بگید که meghdar = value و در Process_Globals بنویسید dim meghdar as string سوالی بود در خدمتم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ این راه رو میتونید استفاده کنید. fara.FarakhaniMatn("data.db",SQL1,Cursor1,"SELECT * FROM tabel1 where id=",meghdar,lbl,"txt") کد رو داخل اکتیویتی مورد نظر بنویسید.برای مقدار هم باید در رویداد کلیک لیست ویو بگید که meghdar = value و در Process_Globals بنویسید dim meghdar as string سوالی بود در خدمتم. نباید برابر با position باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ نباید برابر با position باشه؟ نخیر باید meghdar = value باشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
coco 1,746
سلام دوستان!
من دارم برای بار اول یک کتاب درست میکنم!
و توش حدود ۵۰۰ تا مطلب دارم!
و نام همه مطالب رو با کتابخانه فراخوانی (دست آقا شهاب در نکنه!) توی یک لیست ویو فراخوانی کردم.
حالا میخوام بگم اگر آیتم 432ام لیست ویو کلیک شد برو به اکتیویتی بعد و در اون متن ستون txt از رکورد ۴۳۲ رو در لیبل نمتیش بده!
میشه بگین چکار باید بکنم؟
با تشکر!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.