shahriar 408 ارسال شده در 3 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2015 باسلام خدمت تمامی اساتید من متن یک فایل تکست رو تو برنامه لود و سپس اسکرول میکنم اما وقتی فونتی براش انتخاب نمیکنم متنو درست نشون میده و وقتی انتخاب میکنم اینجوری نشون میده : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 3 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2015 خب الان این عکس چه مشکلی داره؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 3 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2015 اول متن یک علامت مستطیل میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 2015 فایل txt رو با نوع UTF-8 ذخیره کنید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
باسلام خدمت تمامی اساتید
من متن یک فایل تکست رو تو برنامه لود و سپس اسکرول میکنم اما وقتی فونتی براش انتخاب نمیکنم متنو درست نشون میده و وقتی انتخاب میکنم اینجوری نشون میده :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.