حمید زارع 331 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام چطور میتونم بخشی از رنگ متن رو (ادیت تکست یا لیبل یا ...) تغییر بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ دوستان میشه یکی راهنمایی کنه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ با کتابخونه richstring میشه با اسمارت استرینگ1.2 هم میشه فک کنم مثال هست ازش تو انجمن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kurd98 50 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ designer text style size enjoy لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ دارم کتابخونشو مینویسم به زودی میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/876-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-richstring/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز من متوجه نشدم !!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
چطور میتونم بخشی از رنگ متن رو (ادیت تکست یا لیبل یا ...) تغییر بدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.