حمید زارع 331 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من برای msgbox تصویر میزارم ولی روی بعضی از گوشیها اینقدر بزرگ نشون میده که دکمه هاش پیدا نیستن میشه اندازشون رو با کد نویسی مشخص کرد یا باید از تصویر با ابعاد معینی استفاده بشه ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ دوستان کسی میدونه این اندازه استاندارد دقیقاً چقدره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سلام. میتونی ابعاد تصویر رو کوچیک کنی تو فتوشاپ . اما راه دیگه هم داره خودش کوچیک کنه ، تست نکردم اما باید بشه. مگه برای تصویر یه مسیج باکس از LoadBitmap استفاده نمیکنی؟؟ حالا از loadBitmapSample استفاده کن و سایز رو قرار بده: Msgbox2("test msg","titr","bale","kheyr","",LoadBitmapSample(File.DirAssets,"ax.png",45,45)) جای ax.png اسم عکس خودتو بذار. سایز هم گذاشتم 45در45 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ نه دوست عزیز اگه از مسیج باکس عادی استفاده میکنی باید ابعاد آبکون رو تغییر بدی. ابعادش رو دقیقا یادم نیس الانم به کامپیوتر خودم دسترسی ندارم ببینم برات ولی فک کنم 32*32 باشه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ ممنون همین کار رو کردم دیگه هیچی نشون نمیده هر چی هم اندازه ها رو زیاد می کنم حتی 1000 فایده نداره نمیدونم اشکال از کجاست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام دوستان
من برای msgbox تصویر میزارم ولی روی بعضی از گوشیها اینقدر بزرگ نشون میده که دکمه هاش پیدا نیستن
میشه اندازشون رو با کد نویسی مشخص کرد یا باید از تصویر با ابعاد معینی استفاده بشه ؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.