iraj_astara 97 ارسال شده در 4 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2015 درود بر عزیزان این برنامه جدید رایگان من : داستان های کوتاه انگلیسی با ترجمه فارسی همراه با آموزش تصویری اصطلاحات و نحوه نامه نگاری با زبان انگلیسی 60 داستان کوتاه انگلیسی برای آموزش زبان انگلیسیآموزش اصطلاحات همراه با تصاویر گویا https://cafebazaar.ir/app/com.geelapp.EnglishStories/?l=fa خوشحال میشم در مورد گرافیک و ... نظراتتون رو بگید ، 2-3 تا برنامه دیگه هم دارم که پشت سر همین داره میاد طبق اون تاپیکی که صحبتشو کردیم ، برای حمایت از برنامه های همدیگه ، لطفا امتیاز و نظر بدین تا برنامه های خودمون رشد کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2015 سلام گرافیکش ساده و تقربا زیباس(جا داشت بیشتر کار شه) ایده ی جالبیه ایشاالله که خیلی خوب استقبال میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 4 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2015 گرافیک : 17 ایده : 19 18 در کل گرافیک خیلی باید کار شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 4 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2015 خیلی خوبه. ولی گرافیکش هم ان شاء الله در آپدیت ها بهتر میشه نمره من:19 حتما دانلود میکنم و پنج ستاره هم میدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 4 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2015 گرفیکش بدک نیست وفی آیکونت اصلا خوب نیست! ایده خوب , قیمت هم که رایگانه در کل 17 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.