shahin.a 3 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سلام چجوری میشه یک متن یا دیتابیس رو از یک برنامه به یک برنامه ی دیگه تو گوشی دیگه فرستاد .و یا از یک برنامه به چند برنامه در گوشی های مختلف . ممنون میشم کمکم کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahin.a 3 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ ممنون از پاسخ تون . اما من گشتم چیزی که می خوام نیست . منظوره من دو تا برنامه یا چن تا از یکی شون داده دریافت کنند از طریق وای فای یا بلوتوث یک برنامه بتونه به برنامه ی دیگه یک بانک اطلاعاتی یا متن بفرسته . یعنی برنامه ای که ما می سازیم رو بتونبم شبکه کنیم تا با هم تبادل اطلاعات کنند . نه این که برنامه ای که میسازیم از طریق برنامه های دیگه این کارو بکنه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ از طریق کتابخونه Network ، سوکت و سرور سوکت میتونین اینکارروانجام بدین و فایل ها ومتن ها رو به صوت Byte بینشون جابجاکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ درود و خوش آمد بهتون میگم. در مورد اشتراک گذاری عکس و متن و .... در انجمن موضوعات زیادی مطرح شده که اکثرا هم پاسخ داده شده اند. در قسمت بالای انجمن میتوانید کلمات کلیدی مورد نظر خودتون رو جست و جو کنید . 100% به مطالبی که مد نظرتون هست میرسید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahin.a 3 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ ممنون از پاسختون . میشه قطعه کد مربوط به این کار یا سورسش رو بزارید تا من و دیگر دوستان استفاده کنیم . خیلی ممنون میشم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahin.a 3
سلام چجوری میشه یک متن یا دیتابیس رو از یک برنامه به یک برنامه ی دیگه تو گوشی دیگه فرستاد .و یا از یک برنامه به چند برنامه در گوشی های مختلف .
ممنون میشم کمکم کنید .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.