shahriar 408 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سلام به تمامی اساتید من میخوام ب استفاده از کد نویسی corner radius بعضی ویو ها مثل لیبل رو تغییر بدم ، همچین چیزی امکان داره ؟ اگه داره لطفا راهنمایی کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ Dim cd As ColorDrawable cd.Initialize(Colors.Green, 5dip) Label2.Background=cd لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ من الان 3 روزه گیر همینم اگه جواب بدین کمک بزرگی کردین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ آقا محسن اگه بلدی جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ درحالت عادی نمیشه باید اونو دور بزنین با بکگراند های gradiant لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ منظورتو نفهمیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ Dim cd As ColorDrawable cd.Initialize(Colors.Green, 5dip) Label2.Background=cd ممنون نمیشه تو همون جایی که رنگو مشخص مکنیم از RGB استفاده کنیم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ آخ ببخشید حواسم نبود میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ خیلی ممنون با کدی که آقا علیرضا دادن مشکلم حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
سلام به تمامی اساتید
من میخوام ب استفاده از کد نویسی corner radius بعضی ویو ها مثل لیبل رو تغییر بدم ، همچین چیزی امکان داره ؟
اگه داره لطفا راهنمایی کنید .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.