Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سلام من چند وقت پیش همین مشکل رو دداشتم . یک تاپیک هم زدم که متاسفانه کسی جواب نداد . یک آموزش هم دیدم که متاسفانه درست نبود . حالا : چطوری از پنل و محتویات داخل اون عکس بگیرم ؟ چطوری یک عکس از گالری انتخاب کنم ؟ یک آموزش بود اما جواب نداد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ Sub viewAsBitmap (PnlView As View ) As Bitmap Dim bmp As Bitmap Dim cvs As Canvas bmp.InitializeMutable(PnlView.Width, PnlView.Height) cvs.Initialize2(bmp) ' Get bitmap canvas ... Dim args(1) As Object Dim types(1) As String Dim obj As Reflector obj.Target = cvs args(0) = obj.GetField("canvas") ' Get android.graphics.Canvas field types(0) = "android.graphics.Canvas" obj.Target = PnlView obj.RunMethod4("draw", args, types) Return bmp End Sub این برای عکس از پنل هست همینو کپی کنید و برای ورودی پنل رو براش مشخص کنید خروجی البته این پایینی اول اجرا میشه بعد بالایی Sub Takepic ( Sw As Byte ) viewAsBitmap(Pnlpdf ) Imgcopy.Bitmap=(bmp) bmp = Imgcopy.Bitmap Dim out As OutputStream out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal ,"Sample.png" ,False) bmp.WriteToStream(out,100,"PNG" ) out.Close سلام ببین کاظم جان کتابخونه Phone رو فعال کن بعد یک متغییر از نوع ContentChooser تعریف کن. خب یک همچین کدی میشه : Sub Button1_Click Dim PicChooser As ContentChooser PicChooser.Initialize("PicChooser") PicChooser.Show("image/*", "یک عکس انتخاب کنید") End Sub Sub PicChooser_Result(Success As Boolean, Dir As String, FileName As String) If Success = True Then Dim inp As InputStream inp = File.OpenInput(Dir, FileName) Dim btm As Bitmap btm.Initialize2(inp) imageview1.SetBackgroundImage(btm) Else ToastMessageShow("انجام نشد، دوباره تلاش کنید", True) End If End Sub بهترین پاسخ های این موضوع بودند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ ببخشید این تاپیک رو میارم بالا اما یه سوال دارم . اگز که مولتی پنل داشته باشیم . چطور با این کدها از پنل مورد نظر عکس بگیریم . ببینید من الان اومدم توی هر پنل یه باتن گذاشتم . تگ دکمه رو برابر ID گذاشتم . اما این تکه از کد بالا رو نمیدونم چطور بنویسم که روی دکمه هر پنل که کلیک شد از همون پنل عکس بگیره : Sub Button2_Click viewAsBitmap(Panel2) Imgcopy.Bitmap=(bmp) bmp = Imgcopy.Bitmap Dim out As OutputStream out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal ,"Sample.png" ,False) bmp.WriteToStream(out,100,"PNG" ) out.Close End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ Sub viewAsBitmap (PnlView As View ) As Bitmap Dim bmp As Bitmap Dim cvs As Canvas bmp.InitializeMutable(PnlView.Width, PnlView.Height) cvs.Initialize2(bmp) ' Get bitmap canvas ... Dim args(1) As Object Dim types(1) As String Dim obj As Reflector obj.Target = cvs args(0) = obj.GetField("canvas") ' Get android.graphics.Canvas field types(0) = "android.graphics.Canvas" obj.Target = PnlView obj.RunMethod4("draw", args, types) Return bmp End Sub این برای عکس از پنل هست همینو کپی کنید و برای ورودی پنل رو براش مشخص کنید خروجی البته این پایینی اول اجرا میشه بعد بالایی Sub Takepic ( Sw As Byte ) viewAsBitmap(Pnlpdf ) Imgcopy.Bitmap=(bmp) bmp = Imgcopy.Bitmap Dim out As OutputStream out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal ,"Sample.png" ,False) bmp.WriteToStream(out,100,"PNG" ) out.Close لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ Sub viewAsBitmap (PnlView As View ) As Bitmap Dim bmp As Bitmap Dim cvs As Canvas bmp.InitializeMutable(PnlView.Width, PnlView.Height) cvs.Initialize2(bmp) ' Get bitmap canvas ... Dim args(1) As Object Dim types(1) As String Dim obj As Reflector obj.Target = cvs args(0) = obj.GetField("canvas") ' Get android.graphics.Canvas field types(0) = "android.graphics.Canvas" obj.Target = PnlView obj.RunMethod4("draw", args, types) Return bmp End Sub این برای عکس از پنل هست همینو کپی کنید و برای ورودی پنل رو براش مشخص کنید خروجی البته این پایینی اول اجرا میشه بعد بالایی Sub Takepic ( Sw As Byte ) viewAsBitmap(Pnlpdf ) Imgcopy.Bitmap=(bmp) bmp = Imgcopy.Bitmap Dim out As OutputStream out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal ,"Sample.png" ,False) bmp.WriteToStream(out,100,"PNG" ) out.Close برای گرفتن عکس از گالری هست ؟ ببخشید اما اگر یه توضیح مختصر بدید ممنون می شم درباره کد ها. راستی اندازه گرفته شده چند در چند هست ؟ کیفیت چطوری ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ عکس از پنل شما گفتید انگار .. این از پنل شما و هر چی که توش باشه عکس میگیره کیفیت خوبه مشکلی نداره .. pnlpdf اسم پنل من بوده شما هر اسمی داری بده اینم باید اول بزنید اینجا دیده نشده Private Imgcopy As ImageView این پنل ارسال میشه به Sub viewAsBitmap اینجا میتونید اندازه ای که میخواهید رو بدید این الان روی فول مقیاس خود پنل هست هر چقدر که باشه bmp.InitializeMutable(PnlView.Width, PnlView.Height) در نهایت برمیگرده به sub اول در فایل سیو میکنه "Sample.png" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ عکس از پنل شما گفتید انگار .. این از پنل شما و هر چی که توش باشه عکس میگیره کیفیت خوبه مشکلی نداره .. pnlpdf اسم پنل من بوده شما هر اسمی داری بده اینم باید اول بزنید اینجا دیده نشده Private Imgcopy As ImageView این پنل ارسال میشه به Sub viewAsBitmap اینجا میتونید اندازه ای که میخواهید رو بدید این الان روی فول مقیاس خود پنل هست هر چقدر که باشه bmp.InitializeMutable(PnlView.Width, PnlView.Height) در نهایت برمیگرده به sub اول در فایل سیو میکنه "Sample.png" خیلی ممنون حالا برای انتخاب عکس از گالری می تونید توضیح بدید یا کد بگذارید ؟ فکر کنم فهمیده باشید هدف من چیه. می خوام یه عکس از گالری انتخاب بشه . بعد در panel نمایش داده بشه . کاربر یه متن روش بنویسه و ذخیره کنه ./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ خیلی ممنون حالا برای انتخاب عکس از گالری می تونید توضیح بدید یا کد بگذارید ؟ فکر کنم فهمیده باشید هدف من چیه. می خوام یه عکس از گالری انتخاب بشه . بعد در panel نمایش داده بشه . کاربر یه متن روش بنویسه و ذخیره کنه ./ بله متوجه شدم منظورتون چیه من همین کار رو با pdf کردم . متاسفانه من اصلا با گالری کار نکردم اما دیدم اموزش داره.. البته دوستان دیگه که تجربه دارن حتما پاسخ میدن. شرمنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سلام ببین کاظم جان کتابخونه Phone رو فعال کن بعد یک متغییر از نوع ContentChooser تعریف کن. خب یک همچین کدی میشه : Sub Button1_Click Dim PicChooser As ContentChooser PicChooser.Initialize("PicChooser") PicChooser.Show("image/*", "یک عکس انتخاب کنید") End Sub Sub PicChooser_Result(Success As Boolean, Dir As String, FileName As String) If Success = True Then Dim inp As InputStream inp = File.OpenInput(Dir, FileName) Dim btm As Bitmap btm.Initialize2(inp) imageview1.SetBackgroundImage(btm) Else ToastMessageShow("انجام نشد، دوباره تلاش کنید", True) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
من چند وقت پیش همین مشکل رو دداشتم . یک تاپیک هم زدم که متاسفانه کسی جواب نداد .
یک آموزش هم دیدم که متاسفانه درست نبود .
حالا :
چطوری از پنل و محتویات داخل اون عکس بگیرم ؟
چطوری یک عکس از گالری انتخاب کنم ؟
یک آموزش بود اما جواب نداد .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.