marbin 10 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشین....من میخوام یه نرم افزار بسازم که توی اون نیاز به این دارم یه دکمه(باتن) بزارم که وقتی کاربر روی اون کلیک میکنه پیج من توی نرم افزار اینستاگرامش براش باز بشه. لطفا اگه میشه هرچه سریعتر برام سورسش رو بذارین. . . ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سلام با استفاده از کتابخانه AriaLib انجام بدید . خیلی ساده هست و نیاز به توضیح من نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ Sub Globals Dim id As AriaLib end sub id.OpenInstaProfile("id") در کد اول یک متغیر از نوع آریا لیب ایجاد میکنید! و در خط دوم پروفایل رو باز میکنید! (بجای id در انتهای خط دوم , آیدی اینستاگرام مورد نظر را بنویسید) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kurd98 50 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سلام با استفاده از کتابخانه AriaLib انجام بدید . خیلی ساده هست و نیاز به توضیح من نداره خوب لطفا کتابخانه اش رو قرار بدید من واسشون توضیح میدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ خوب لطفا کتابخانه اش رو قرار بدید من واسشون توضیح میدم. در انجمن سرچ کنید "AriaLib" کتابخانه معروف آقای شاهدی هست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marbin 10 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ ممنونم.....بذارمش ببینم چی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kurd98 50 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ خواهش میکنم لینک اگه دوستان نیاز داشتن: http://s3.picofile.com/file/8196115576/AriaLib.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
marbin 10
سلام خسته نباشین....من میخوام یه نرم افزار بسازم که توی اون نیاز به این دارم یه دکمه(باتن) بزارم که وقتی کاربر روی اون کلیک میکنه پیج من توی نرم افزار اینستاگرامش براش باز بشه.
لطفا اگه میشه هرچه سریعتر برام سورسش رو بذارین.
.
.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.