namo_57 8 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سلام وخسته نباشید ممنون میشم یه نگاه به این سورس بندازید مشکلم اینه که دراین سورس 12 تا Button وجود داره ولی فقط 6 تای ان نمایش داده میشه ازاسکرول ویو هم استفاده کردم نشد باز ممنون میشم منتظر راهنمایی شما دوستان عزیز وبزرگواز هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سلامی دوباره دوستان چن روزی هست درگیرم باور کنید خیلی سعی میکنم اما هر بار به بن بست میخورم نمیدونم چکارش کنم درست بشه اگه امکان داره یه نگاه بندازید ممنون میشم 15 تا باتن دارم اما 9تا ونصفی میاد Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout1") Dim p As Panel p.Initialize("Layout2") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,150%y) p.LoadLayout("Layout2") stop = stop + 250%y ScrollView1.Panel.Height = stop Dim rv As RippleView rv.Initialize(Button1,Colors.blue,5000,False) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ inner height اسکرول رو درست دادی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ inner height اسکرول رو درست دادی؟ وقتیinner height از 500 بیشتر میکنم همه چی بهم میخوره اگه براتون مقدور هستش ممنون میشم یه نگاه به سورس بندازید فقط باتن ها برن بالا وبیان پایین ممنونت میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namo_57 8 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ ممنون میشم راهنمایی کنید ضروریه تو سایت هم سرچ کردم اما متاسفانه نتو نستم چیزی پیدا کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما کلا کد نداشتی !!! فقط 12 تا باتوم دیزاین چیدی!! پس اسکرول کجا رفت؟ اینو برات درست نوشتم البته تغییر بده به سایزهایی که خودت میخواهی و تعدادش هم دست خودته توی انجمن برگردی درباره کار با اسکرول مطلب هست . http://s3.picofile.com/file/8197866634/jadid.zip.html متاسفانه فضای انجمن کمه مجبور شدم سایت اپ کنم برات . یا علی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ تو خصوصی برات پیام دادم نگاه کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
namo_57 8
سلام وخسته نباشید
ممنون میشم یه نگاه به این سورس بندازید مشکلم اینه که دراین سورس 12 تا Button وجود داره ولی فقط 6 تای ان نمایش داده میشه ازاسکرول ویو هم استفاده کردم نشد
باز ممنون میشم منتظر راهنمایی شما دوستان عزیز وبزرگواز هستم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.