رئوف رضایی 536 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سلام اگه من یه کتاب داشته باشم که توی لیست ویو 40 تا ایتم داشته باشه که توی هر ایتم از نظر محتوی مطالب با هم فرق میکنند حتما یاید چهل تا اکتیوتی باز کنم و برای هر کدوم کد های دیتا بیس رو بنویسم؟ راهی نداره نهایت تو 2/3 تا اکتیوتی سر هم بیاریم؟ :) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alii 61 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سلام اگه من یه کتاب داشته باشم که توی لیست ویو 40 تا ایتم داشته باشه که توی هر ایتم از نظر محتوی مطالب با هم فرق میکنند حتما یاید چهل تا اکتیوتی باز کنم و برای هر کدوم کد های دیتا بیس رو بنویسم؟ راهی نداره نهایت تو 2/3 تا اکتیوتی سر هم بیاریم؟ :) اگه از دیتابیس استفادی کنی نیازی به چهل تا اکتیویتی نیست با دوتا اکتیویتی میتونی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ بله از دیتا بیس استفاده میکنم میشه بگید چجوری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۴ سلام سورس کد کتاب های چند جدولی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
رئوف رضایی 536
سلام
اگه من یه کتاب داشته باشم
که توی لیست ویو 40 تا ایتم داشته باشه
که توی هر ایتم از نظر محتوی
مطالب با هم فرق میکنند
حتما یاید چهل تا اکتیوتی باز کنم و برای هر کدوم کد های دیتا بیس رو بنویسم؟
راهی نداره نهایت تو 2/3 تا اکتیوتی سر هم بیاریم؟ :)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.