Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 سلام . این هم یه برنامه دیگه از من . در مورد گرافیک و ... تایید بازار و ... نظر می خوام . نمره هم اگر از 20 بدید که ممنون می شم . قابل ذکر باشه که صفحه اول یه صدا پخش می کنه و کلا از انیمیشن استفاده کردم اسکرین از برنامه : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 خیلی خوبه کاظم جان... از گرافیکش واقعا خوشم اومد... گرافیک:19 بقیشو نمیتونم نمره بدم باید بره تو بازار! (درمورد قیمت هم پیشنهاد میکنم رایگان بذار با تبلیغات عدد) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 سلام گرافیک=18 ایده=18 قیمت=بنده هم پیشنهاد میکنم رایگان بزاری با تبلیغات عدد موفق باشی داش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 به نظر جالب میاد. نمره من:18 ایده:19 گرافیک:18 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 بنظر شما تبلیغات عدد جواب میده؟ دوستم میگه بدرد نمیخوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 ایده ی جالبی داره، آفرین! در مورد گرافیک بگم که خیلی میتونه از این بهتر باشه! بچگونه تر! که کاملا برای کودک جذاب باشه... بنظرم گرافیکش جای پیشرفت زیادی داره باقی نظرات رو بعد از انتشار برنامتون میتونید ازش مطلع بشید خسته نباشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 ایندفه واقعا گل کاشتی آقا کاظم! گرافیک : ۱۹ ایده : ۲۰ با تبلیغات عدد بزاری بهتره بنظرم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 5 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 خیلی خوبه کاظم جان... از گرافیکش واقعا خوشم اومد... گرافیک:19 بقیشو نمیتونم نمره بدم باید بره تو بازار! (درمورد قیمت هم پیشنهاد میکنم رایگان بذار با تبلیغات عدد) قیمت رایگان هست با تبلیغات عددد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 5 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2015 سلام دوست عزیز ایده بسیار خوبیه .. خوشم اومد .. خیلی برای کودکان عالیه. گرافیک هم خیلی خوبه... کلا 20 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 7 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2015 سلام منتشر شد = https://cafebazaar.ir/app/ir.forghani.heyvanat/?l=fa لطفا حمایت کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.