Amir - B 185 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان چطور میشه برنامه ای ساخت که باهاش شارژ ایرانسل یا .. خرید؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سلام بستگی به خودتون داره میتونید وصل کنید به سایت راحت خریدو انجام بدید یا حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سلام، استفاده از USSD رو پیشنهاد میکنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سلام، استفاده از USSD رو پیشنهاد میکنم. به به مهران جان خوش امدی خیلی خوشحالم که برگشتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سلام، استفاده از USSD رو پیشنهاد میکنم. منم همین طور خودتون میتونی یک کد ussd ایجاد کنید ولی نزدیک 100 تومن هزینه میبره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ به به مهران جان خوش امدی خیلی خوشحالم که برگشتی زنده باشید، ممنونم. ______________ منم همین طور خودتون میتونی یک کد ussd ایجاد کنید ولی نزدیک 100 تومن هزینه میبره از USSDهای موجود هم میشه استفاده کرد، مثل آپ *733# لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ بخای ussd اختصاصی بخری 200 تومنه از هر فروش هم 1.5 تا 2 درصد بهت میدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Amir - B 185
سلام دوستان
چطور میشه برنامه ای ساخت که باهاش شارژ ایرانسل یا .. خرید؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.