cris 17 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ چطور میشه یه همچین لیستی ساخت با دیتابیس البته من فقط تو لود عکسا موندم بقیه ش حله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ #Region Project Attributes #ApplicationLabel: Basic4Android.org #VersionCode: 1 #VersionName: 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Private Label1 As Label Private Panel1 As Panel Private ScrollView1 As ScrollView Dim sql1 As SQL Dim cur1 As Cursor Dim stop As Int = 3%y Private Button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Scroll") If File.Exists(File.DirInternal,"panel.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"panel.db",File.DirInternal,"panel.db") End If sql1.Initialize(File.DirInternal,"panel.db",False) cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") For i = 0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,100%y) p.LoadLayout("Layout1") Dim b As Bitmap b.Initialize(File.DirAssets,i&".png") Panel1.SetBackgroundImage(b) Label1.Text = cur1.GetString("txt") stop = stop + 35%y Button1.Tag = cur1.GetString("ez") ScrollView1.Panel.Height = stop Next End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click Dim iz As Button iz = Sender ToastMessageShow(iz.Tag,False) End Sub البته این مربوط به قرار دادن BackGround هست . برای ImageView هم الگو برداری کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ تو حلقه میخونی ؟ باید tag بدی بهشون آدرس عکسو یا عکسات بصورت شماره باشه از i استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من هم این مشکل رو دارم منتها عکس های من تو اینترنت هست و ادرسشون رو توی دیتابیس ذخیره کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من هم این مشکل رو دارم منتها عکس های من تو اینترنت هست و ادرسشون رو توی دیتابیس ذخیره کردم تایپیک جدید بزن برادر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ مولتی پنله دیگه کجاش موندی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cris 17 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ عکسارو نمیتونم تو ایمیج ویو لود کنم فقط یکیشون لود میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cris 17
چطور میشه یه همچین لیستی ساخت با دیتابیس البته من فقط تو لود عکسا موندم بقیه ش حله
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.