1234 51 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان نمی دونم چرا وقتی run avd manager رومی زنم هیچ اتفاقی نمیوفته وصفحه مربوط به شبیه ساز اجرا نمی شه دیشب که امتحان کردم همه چی درست بود ولی الان نمی دونم چی شده لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ به نظرتون چی کار کنم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ مشکل حل شد sdk رو دوباره نصب کردم به هرحال ممنون از کمکتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اول توی task manager رو نگاه کنید( تب سرویس ) و اگه باز بود ببندینش! اگر نشد restart adb server رو بزنید! اگر باز هم درست نشد برین از داخل پوشه SDK باز کنیدش! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ گزینه task manager کجاس؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اول توی task manager رو نگاه کنید( تب سرویس ) و اگه باز بود ببندینش! اگر نشد restart adb server رو بزنید! اگر باز هم درست نشد برین از داخل پوشه SDK باز کنیدش! دوست عزیز منم همین مشکلو دارم از تو پوشه sdk اجرا نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ وقتیم می خوام sdk رو حذف کنم ودوباره نصب کنم موقع نصب jdk رو پیدا نمی کنم نمی دونم چرا جدیدن همش مشکل توی بیسیکم پیش میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ گزینه task manager کجاس؟؟؟ اگه کلید های : ctrl + shift + esc رو باهم بگیری پنجره ی task manager باز میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ نه خیر فایده ای نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
1234 51
سلام دوستان
نمی دونم چرا وقتی run avd manager رومی زنم هیچ اتفاقی نمیوفته وصفحه مربوط به شبیه ساز اجرا نمی شه
دیشب که امتحان کردم همه چی درست بود ولی الان نمی دونم چی شده
لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.