shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سلام به همه ی دوستان میخواستم ببینم چجوری کاربر رو به صفحه نظر یا دانلود برنامه، در مایکت، منتقل کنم پیشاپیش ممنون بابت یاری سبزتان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ داداش از این کد میتونی استفاده بکنی: Dim intent1 As PhoneIntents StartActivity(intent1.OpenBrowser("http://myket.ir/appdetail.aspx?id=PAKAGE_NAME")) موفق باشید.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ مرسی فقط یه سوال این کد، اگه مایکت تو گوشیه کاربر نصب باشه، لینک رو تو مایکت باز میکنه(فک کنم تو مرورگر باز کنه و من میخوام در صورت بودن مایکت مستقیم تو مایکت بازش کنه) ممنون مهدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ شهاب جان خود مایکت intentی مثل بازار قرار نداده که مستقیم به نرم افزار بفرسته کاربر رو ... تو سایتشون هم چیزی نزده بود... تنها راهش فکر کنم راهی هست که آقا مهدی عزیز قرار دادن و به browser ارجاع میده کاربر رو. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اوکی مرسی علیرضا جان میخواستم مطمئن بشم اینتنت نداده فقط یه سوال مایکت هم مثل بازار با عبارت 5 ستاره مخالفه؟ یعنی گیر میده؟ ممنون از همه دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اوکی مرسی علیرضا جان میخواستم مطمئن بشم اینتنت نداده فقط یه سوال مایکت هم مثل بازار با عبارت 5 ستاره مخالفه؟ یعنی گیر میده؟ ممنون از همه دوستان حتما مخالف هست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahab.es 5,429
سلام به همه ی دوستان
میخواستم ببینم چجوری کاربر رو به صفحه نظر یا دانلود برنامه، در مایکت، منتقل کنم
پیشاپیش ممنون بابت یاری سبزتان
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.