amin20 11 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سلام چطور میشه یه ادرس url رو تو بیسیک 4 باز زدن روی یه باتن باز کرد؟ یه ادرس مثلا www.google.com رو باز میکنه ولی url رو باز نمی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سلام کتابخونه phone رو تیک بزن dim p as phoneintent startactovoty(p.openbrowser("www.google.com")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ Dim a As PhoneIntents StartActivity(a.OpenBrowser("www.google.com")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ از خود Intent هم میتونی استفاده کنی: Dim i As Intent i.Initialize2("http://www.google.com",0) StartActivity(i) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ علاوه بر توضیح شهاب جان و سایر دوستان اگر شما بخواهید در خود بیسیک سایت رو نمایش بدید یک WebView در دیزاینر اضافه می کنید و در Activity Create این کد رو بزنید : dim webview1 as webview webview1.LoadUrl("Http://Yoursite.Com") کد ها رو دستی زدم اگر مشکلی توش بود ببخشید !! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amin20 11 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ دوستان ممنون از راهنماییتانون من این کدارو نوشتم ولی همانطور که گفتم میخوام یه urlرو باز کنم مثلا www.kabir.com/gfd/3258.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ خب شما urL خودتونو بزارین ! Dim i As Intent i.Initialize2("www.kabir.com/gfd/3258.html",0) StartActivity(i) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amin20 11
سلام
چطور میشه یه ادرس url رو تو بیسیک 4 باز زدن روی یه باتن باز کرد؟
یه ادرس مثلا www.google.com رو باز میکنه ولی url رو باز نمی کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.