امیرنیوکی 147 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سلام خدمت همه ی بیسیک فور اندرویدی ها خوب من قرار بود یه کتابخونه ساده تر از این کتابخونه richString بنویسم و بدم بنا به مشکلاتی نشد (( از همینجا عذرمیخوام از همه خوب میریم سره آموزش میخواییم کله یک متن رو رنگشو تغییر بدیم (میدونم روش راحت ترش هست ک مقداد color اون تکست رو تغییر میدین) **با کتابخانه RichString** به دو روش میشه روش اول : به این صورت هست ک حرف عدد شروع متن و پایان متن رو میدین اون واستون رنگ میکنه Dim text = "basic4android.org" As String Dim rs As RichString rs.Initialize(text) rs.Color(Colors.Red, 0, text.Length) روش دوم : به این صورت هست ک شما باید متن خودتون رو توی یه چیز مایه های تگ قرار بدین و بگین ک این تگ رو رنگ کنه Dim text = "basic4android.org" As String Dim rs As RichString rs.Initialize("[color]" & text & "[color]") rs.Color2(Colors.Red,"[color]") کافیه ک مقدار text ویو خودمون رو مساوی rs قرار بدیم خوب حالا ما میخواییم از بین چندتا کلمه یه کلمه رو برای ما رنگی کنه Dim text = "amir mehdi basic basic4android.org majid nima" As String Dim strArray() = Regex.Split(" ", text) As String Dim rs As RichString Dim rsb As RichStringBuilder rsb.Initialize For i = 0 To strArray.Length -1 Dim rs2 As RichString Dim str As String = strArray(i) If str = "basic4android.org" Then rs2.Initialize(str) rs2.Color(Colors.Red, 0, str.Length) If i = strArray.Length-1 Then rsb.Append(rs2) Else rsb.Append(rs2) rsb.Append(" ") End If Else If i = strArray.Length-1 Then rsb.Append(str) Else rsb.Append(str) rsb.Append(" ") End If End If Next rs.Initialize(rsb) Label1.Text = rs حالا اگه میخوایین از روش دوم استفاده کنین کافیه از rs2.Color2 استفاده کنین مثله کدی ک اول نوشتم واستون حالا میخواییم یک حرف رو از کله یه رشته در تمامیه کلمات رنگی کنیم برای اینکار من از روش دوم میرم ک یه مثال هم از روش دوم داشته باشیم Dim rsb As RichStringBuilder rsb.Initialize Dim rs As RichString Dim text = "amir mehdi basic basic4android.org majid nima" As String Dim strArray() As String = Regex.Split(" ", text) For i=0 To strArray.Length -1 Dim str As String = strArray(i) For j=0 To str.Length -1 Dim rs2 As RichString Dim c As String = str.CharAt(j) If c = "a" Then rs2.Initialize("[c]" & c & "[c]") rs2.Color2(Colors.Red,"[c]") rsb.Append(rs2) Else rsb.Append(c) End If Next rsb.Append(" ") Next rs.Initialize(rsb) Label1.Text = rs یه سوال پیش میاد ! میگین چرا از RichStringBuilder استفاده کردم چرا از String استفاده نکردم جواب : زیرا richstringbuilder میتونه عملاتی ک توسط richstring روی string انجام شده رو تو خودش نگه داره شما نمیتونین از یه استرینگ برای نگه داشتن تنظیمات richstring بشین خوب اینم فقط یه حرف رو رنگی میکنه از بین کلمات در کله رشته یه توضیح بدم ! کتابخونه richstring خیلی کارها باش میشه کرد ک ما اینجا فقط از رنگ کردن متن استفاده کردم کار با richStringBuilder رو یاد گرفتیم یه RichStringFormater هم داره ک نمیدونم قضیه اش چیه میتونیم حتی حرف یا کلمه مورد نظر رو توی ویو مورد نظر بالا پایین کنیم روش خط بندازیم ، زیرش خط بندازیم ، اندازه حروف رو بزرگتر کنیم و ... ک میزارم به عهده خودتون اگه کسی یه سورس در همین رابطه بنویسه خیلی عالی میشه آموزش از انجمن بیسیک فور اندروید کتابخانه RichString رو پیوست میکنم با رمز : basic4android.org Richstring www.basic4android.org.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdavifar 20 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ تشکر از آموزش فقط یه سوال حالا اگر بخوایم متن رو از دیتابیس بگیریم چی به طور مثال متن ما از دیتابیس خونده میشه و داخل یه لیبل قرار میگیره فرضا با دستور زیر: ("Ltxt.text= cur.GetString("text حالا اگر متن من طولانی باشه، مثلا یک صفحه باشه و بخوایم فرضا خط اول، چهارم، دهم و بیستم رو استایل بدم باید چه کار کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morteza_hp 4 ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۵ ممنون از آموزش خوبی که گذاشتید فقط یه نکته: اگر بخوایم پوزیشن اسکرول ویو هم به اون قسمتی که متن رنگی شده بره باید چکار کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام عالی بود واقعا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.