امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ دوستان کسی کتابخونه AhNavigationDrawer ورژن 1.21 یا بالا تر رو داره ؟ http://www.b4x.com/android/forum/threads/ahnavigationdrawer-native-google-navigation-drawer.31461/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ من 1.20 رو دارم به کارت میاد پیوست کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ من 1.20 رو دارم به کارت میاد پیوست کنم ؟ دارم اونو ، 1.20 یه باگی داره که تو 1.21 برطرف شده ، من سر همون باگ موندم کتابخونش هم پیدا نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ بله دارم. نسخه 1.21 هست فکر کنم. همراه با مثال استفاده اش. برای کپی کردن کتابخانه، به پوشه Libraries داخل فایل زیپ مراجعه کنید. لینک دانلود: کلیک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ بله دارم. نسخه 1.21 هست فکر کنم. همراه با مثال استفاده اش. برای کپی کردن کتابخانه، به پوشه Libraries داخل فایل زیپ مراجعه کنید. لینک دانلود: کلیک کنید بله در حد کپی کردن کتابخونه بلدم دیگه :دی ممنون کارم رو حسابی راه انداختی هیچ جا پیداش نمیکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.