alaghemand 82 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ با سلام من میخوام وقتی کاربر وارد برنامه ی من شد یه تایمر شروع کنه و بعد از 1 هفته هر وقت که کاربر دوباره وارد شد مثلا یه مسیج باکس نشون بده شادی در گفتا بگین چقدر سادس اما من هر کدی مینویسم نمیشه چون باید از سرویس هم استفاده کنم لطفا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ میشه بگین جه جوری بگم تاریخ بگیره و بعلاوه ی 7 بکنه ؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ up لطفا این سوالم را جواب بدید : دوستان لطفا کمک کنید بگید چه طوری تاریخ گوشی رو بگیرم و بگم دو روز بعد ساعت 3 این اتفاق بیوفته ( ساعتش رو بلدم اما تاریخ رو بلد نیستم ) با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ UP لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ ساده ترین حالت برادرم داده تاریخ رو به استرینگ بگیر و درستور بده مثلا اگه دو کاراکتر آخرمساوی با + 3 خودش شد فلان کارو بکنه نکه باید حواست باشه که از 28 به بعد رو بگی مساوی 1 بشه در ماه هایی که 30 روزه هستن ژانویه 31 روز دارد.فوریه 28 یا 29 روز دارد (بسته به کبیسه بودن سال).مارس 31 روز دارد.آوریل 30 روز دارد.مه 31 روز دارد.ژوئن 30 روز دارد.ژوئیه 31 روز دارد.اوت (آگست) 31 دارد.سپتامبر 30 روز دارد.اکتبر 31 روز دارد.نوامبر 30 روز دارد.دسامبر 31 روز دارد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ پست 8 این تاپیک رو بخون : http://answercenter.ir/topic/118-%D8%B1%D9%86%D8%AC-%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%DB%8C/ میفهمی که دقیقا چطوری باید با Split جداسازی رو بین تاریخ مثلا 29/11/1370 انجام بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ دوستان لطفا کمک کنید بگید چه طوری تاریخ گوشی رو بگیرم و بگم دو روز بعد ساعت 3 این اتفاق بیوفته ( ساعتش رو بلدم اما تاریخ رو بلد نیستم ) با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ از کتابخانه ManamPersianDate استفاده کن بعدش توی یه شرط بهش بگو هر وقت که مثلا شد شنبه بیا یه مسیج باکس بده اینم یه مثال Sub Globals Private Label1 As Label Dim MPD As ManamPersianDate End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Label1.Text = MPD.PersianDayName If Label1.Text = "شنبه" Then Msgbox("sallam","") End If End Sub لطفا کتابخونه پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ از کتابخانه ManamPersianDate استفاده کن بعدش توی یه شرط بهش بگو هر وقت که مثلا شد شنبه بیا یه مسیج باکس بده اینم یه مثال Sub Globals Private Label1 As Label Dim MPD As ManamPersianDate End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Label1.Text = MPD.PersianDayName If Label1.Text = "شنبه" Then Msgbox("sallam","") End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ راه اول : روز هفته را بگیرید( نیاز نیست به شمسی بودنش ) مثل حرف عباس جان راه دوم : روزی که پیام میدی را نگه دار تو فایل بعد موقع باز شدن برنامه بگو اگر اون بعلاوه 7 میشد اون روز نشون بده . پ.ن : اگر میخوای میتونی یک سرویس StartAtBoot درست کنی که هربار که گوشی روشن میشه یکی از کارای بالا را انجام بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alaghemand 82
با سلام من میخوام وقتی کاربر وارد برنامه ی من شد یه تایمر شروع کنه و بعد از 1 هفته هر وقت که کاربر دوباره وارد شد مثلا یه مسیج باکس نشون بده
شادی در گفتا بگین چقدر سادس
اما من هر کدی مینویسم نمیشه چون باید از سرویس هم استفاده کنم لطفا کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.