salar_blackdroid 408 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ با سلام. من بیش از 7 ساله حرفه ای زبانهای خانواده C رو کار می کنم : C ++C #C و همچنین VB , ... و پروژه های کاربردی زیادی طراحی کردم. B4A هم تقریبا یه سالی میشه کار میکنم ! همونطور که خودتون هم می بینید این روزا سود آوری برنامه نویسی اندروید از همه زبانها و پلت فرم ها بالاتره !! مثلا ما تو بازار برنامه ای با عنوان "سنگ قبر" داریم که شاید زحمت اونچنانی نخواد ولی پول اونچنانی درآورده. 2 تا سوال داشتم از صاحب نظران : 1) با B4A هم میشه برنامه های میلیونی ساخت ؟ 2) بنظرتون واسه ساختن برنامه های میلیونی تو بازار چه مسیری رو تو B4A باید طی کنیم ؟ دوستان صاحب نظر همه شرکت کنید تا واسه همه کمکی بشه درجهت پیشرفت شون. با تشکر. یا علی./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ به نظر من 100در صد میشه اون کدوم برنامه ایه که با بیسیک نمیشه نوشت اگه چنین برنامه ای هم باشه بسیار نادر خواهد بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ نظر شما کاملا منطقی ! ولی تجربه ای که من خودم تو برنامه نویسی دارم اینه که : Anything is Possible. اگه ابزارش و دانشش باشه و یکم هم پشتکار ==> قابل حله. از سودودکو ، دوز و ... میشه آدم شروع کنه و برسه به بالا ها ... شما هرچقدر هم پشتکار داشته باشی با بیسیک فور نمیتونی خروس جنگی بسازی:دییییییی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ بله دیگه. دوست عزیز بیش از 40 تا برنامه من تو بازار دارم. لیست برنامه هام : https://cafebazaar.ir/developer/droid_programmer/ دلیلشون چی بود نزاشتن پولی بزاری؟ بعدش شما یه نکته رو فراموش نکنید انتظار نداشته باشین مثلا یه برنامه رایگان 50000 تا دانلود داره اگه فروشی هم بزاری همونقد فروش کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ شما هرچقدر هم پشتکار داشته باشی با بیسیک فور نمیتونی خروس جنگی بسازی:دییییییی برادر اهل کل کل تو فوروم ها نیستم !! ولی طبق تجربه چندین سالم تو برنامه نویسی میگم که همه چیز ممکنه !!! حالا شاید Library خاصی یا دانش خاصی بخواد. ویندوز XP رو با ++C نوشتن !!! ممکنه خیلیا بگن مگه میشه ؟؟!!! اصلا خیلی از سیستم عامل ها رو ، از جمله مک ، لینوکس. REF خود ++C بصورت Native کتابخونه خاصی واسه کار با گرافیک نداره ولی این پلتفرم ها هستن که بهش قدرت میدن !! از جمله Qt , MFC , GTK، GTK+ و wxWidget خودم از سال 87 مدیر انجمن زبانهای خانواده C و بعدش مدیر VIP انجمن barnamenevis.org بودم. موفق باشید ./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salar_blackdroid 408 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ دلیلشون چی بود نزاشتن پولی بزاری؟ بعدش شما یه نکته رو فراموش نکنید انتظار نداشته باشین مثلا یه برنامه رایگان 50000 تا دانلود داره اگه فروشی هم بزاری همونقد فروش کنه والا چی بگم ... بازاره دیگه . # برنامه کاربرد لازم واسه انتشارغیر رایگان را ندارد # میگم آخه آدم حسابی درآمد که کلش مال من نیست ، بیش از 30 درصد هم میره تو جیب تو !!! نکته ای هم که گفتین کاملا منطقی و بجاست ./ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
salar_blackdroid 408
با سلام.
من بیش از 7 ساله حرفه ای زبانهای خانواده C رو کار می کنم :
C
++C
#C
و همچنین VB , ... و پروژه های کاربردی زیادی طراحی کردم.
B4A هم تقریبا یه سالی میشه کار میکنم !
همونطور که خودتون هم می بینید این روزا سود آوری برنامه نویسی اندروید از همه زبانها و پلت فرم ها بالاتره !!
مثلا ما تو بازار برنامه ای با عنوان "سنگ قبر" داریم که شاید زحمت اونچنانی نخواد ولی پول اونچنانی درآورده.
2 تا سوال داشتم از صاحب نظران :
1) با B4A هم میشه برنامه های میلیونی ساخت ؟
2) بنظرتون واسه ساختن برنامه های میلیونی تو بازار چه مسیری رو تو B4A باید طی کنیم ؟
دوستان صاحب نظر همه شرکت کنید تا واسه همه کمکی بشه درجهت پیشرفت شون.
با تشکر.
یا علی./
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
25 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.