alaghemand 82 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ با سلام چرا آیکون برنامه هام اینطوری شده ؟؟؟؟ فایل نصبیش سرجاشه کار هم میکنن فقط آیکونشون این طوری شده چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ کسی نمیدونه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ شما target location رو بررسی کن اینها شرتکات هستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ چه سوالای عجیب و غریبی میپرسی ها! مشکل از ویندوزت باشه احتمالا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ شما target location رو بررسی کن اینها شرتکات هستن میشه بگین این چیه و باید چیکار کنم اگر توضیح ندید بهتون حق میدم اما اگر جواب بدید خیلی ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ کلیک راست رو شورتکات Properties سپس تب shortcut آدرس ها رو بررسی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ میشه بگین این چیه و باید چیکار کنم اگر توضیح ندید بهتون حق میدم اما اگر جواب بدید خیلی ممنون میشم روی آیکون کلیک چپ کنید و open file location رو بزنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alaghemand 82 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ درست هست اما دیروز اسم فایل رو عوض کردم یعنی میشه برای اون باشه اما در آدرس نگاه کردم دیدم اسم فایل جدید رو نوشته ؟؟؟ اگر برگردونم درست میشه ؟؟؟؟ منظورم اسم بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.