torab 18 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ من یه سری لینک تودیتابیس دارم میخوام تومولتی پنل فراخوانیش کنم که وقتی دانلود شد ذخیرش کنم؟؟ این کد دکمه دانلودمه؛میخوام با همین دکمه ذخیره اش کنم ؟؟ Sub button1_Click Dim izy As Button izy = Sender htt.Initialize("htt",Me) htt.Download(izy.Tag) ProgressDialogShow("در حال دانلود") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ عزیز برای اون قسمت باید اینطوری بنویسی. Sub JobDone (Job As HttpJob) If Job.Success Then ُStartActivity("Main") Else Msgbox("ارتباط با سرور برقرار نشده است.ممکن است اینترنت شما بسیار ضعیف باشد یا سرور در حال تعمیر باشد.لطفا از طریق تاسک منیجر نرم افزار را کاملا بسته و دوباره اجرا کنید.","پیام سیستم") ExitApplication End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
torab 18 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ شما اومدید تو تگ izy لینک رو ذخیره کردین و خوندین مثلا اینکتون اینه www.test.com حالا فرض کن میخوای توی روت اکسترنال ذخیرشون کنی با اسم های test1 test2 و... میای تگ رو بهش اینجوری میدی link#esmefile مثلا برا اولی میشه www.test1.com#test1 حالا وقتی میخوای استفاده کنی با Split جداشون کن و لینک دانلود رو بزن part(0) و اسم رو part(1) بقیشم که دگ چک وجود فایلو اینام مث همینه دگ ممنون از راهنماییت ولی من مبتدیم لطف میکنید یه مثال یا یه سورس بذارین؛پولیم باشه مشکلی نیست؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
torab 18 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ عزیز برای اون قسمت باید اینطوری بنویسی. Sub JobDone (Job As HttpJob) If Job.Success Then ُStartActivity("Main") Else Msgbox("ارتباط با سرور برقرار نشده است.ممکن است اینترنت شما بسیار ضعیف باشد یا سرور در حال تعمیر باشد.لطفا از طریق تاسک منیجر نرم افزار را کاملا بسته و دوباره اجرا کنید.","پیام سیستم") ExitApplication End If End Sub داداش ممنون از پاسخت ولی من مشکلم یه جای دیگه است؟ من یه سری لینک تودیتابیس دارم میخوام تومولتی پنل فراخوانیش کنم که وقتی دانلود شد ذخیرش کنم؟؟ این کد دکمه دانلودمه؛میخوام با همین دکمه ذخیره اش کنم ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/3718-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D9%BE%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D9%87-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
torab 18 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ من یه سری لینک تودیتابیس دارم میخوام تومولتی پنل فراخوانیش کنم که وقتی دانلود شد ذخیرش کنم؟؟ این کد دکمه دانلودمه؛میخوام با همین دکمه ذخیره اش کنم ؟؟ Sub button1_Click Dim izy As Button izy = Sender htt.Initialize("htt",Me) htt.Download(izy.Tag) ProgressDialogShow("در حال دانلود") End Sub آقا یکی سوال مارو اساسی جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
torab 18 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/3718-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D9%BE%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D9%88%D8%B4%D9%87-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5/ ممنون من این آموزشو دیدم ولی تو اونجا فقط یه فایلو ذخیره میکنه ولی من چندین لینک دارم که از دیتابیس میگیرم دانلود میکنم ومیخوام ذخیرش کنم که اگه تو مولتی پنل روش دوباره کلید شد اگه قبلا دانلود شده بود دیگه دانلود نکنه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ ممنون من این آموزشو دیدم ولی تو اونجا فقط یه فایلو ذخیره میکنه ولی من چندین لینک دارم که از دیتابیس میگیرم دانلود میکنم ومیخوام ذخیرش کنم که اگه تو مولتی پنل روش دوباره کلید شد اگه قبلا دانلود شده بود دیگه دانلود نکنه؟؟ اسم و مسیر رو تگ بده همراه لینک بعد با # جداشون کن و استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
torab 18 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اسم و مسیر رو تگ بده همراه لینک بعد با # جداشون کن و استفاده کن ممنون از راهنماییت؛من آموزش دانلود با# رو که تو فروشگاه بودو خریدم ولی اون برای دانلود عکس ؛ برای دانلود لینک فیلم وذخیره پخش نمیدونم چطوری کداشو تغییر بدم ؟اگه کد فروشیم دارین میخرم؟همچنین مسیر ذخیره برای یک لینک دانلود شده رو بلدم ولی برای چند تا لینک که از دیتابیس بگیری و بعد دانلود ذخیرش کنی بلد نیستم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ شما اومدید تو تگ izy لینک رو ذخیره کردین و خوندین مثلا اینکتون اینه www.test.com حالا فرض کن میخوای توی روت اکسترنال ذخیرشون کنی با اسم های test1 test2 و... میای تگ رو بهش اینجوری میدی link#esmefile مثلا برا اولی میشه www.test1.com#test1 حالا وقتی میخوای استفاده کنی با Split جداشون کن و لینک دانلود رو بزن part(0) و اسم رو part(1) بقیشم که دگ چک وجود فایلو اینام مث همینه دگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
torab 18 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ من یه سری لینک تودیتابیس دارم میخوام تومولتی پنل فراخوانیش کنم که وقتی دانلود شد ذخیرش کنم؟؟ این کد دکمه دانلودمه؛میخوام با همین دکمه ذخیره اش کنم ؟؟ Sub button1_Click Dim izy As Button izy = Sender htt.Initialize("htt",Me) htt.Download(izy.Tag) ProgressDialogShow("در حال دانلود") End Sub آقا من هنوز مشکلم حل نشده لطفا یکی راهنمایی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
torab 18 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ آقایون این کدهام هستن: Sub Process_Globals Dim t As String Dim t1 As AutoCompleteEditText Dim nima As String Dim sql2 As SQL Dim timer1 As Timer End Sub Sub Globals Dim aa() As String Dim p111 As Panel Dim bitmap1 As Bitmap Private Panel1 As Panel Private ScrollView2 As ScrollView Dim Stopint As Int=5%y Private img1 As ImageView Private img2 As ImageView Private Lbb1 As Label Private Lbb2 As Label Private bbb3 As Button Dim job1 As HttpJob Dim htt As HttpJob Private Img11 As ImageView Private bbb4 As Button End Sub (Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean ("Activity.LoadLayout("laye (job1.Initialize("job1",Me ("در حال دانلود") ProgressDialogShow ( " job1.Download("http://torab.vvs.ir/dr/b.txt ("File.Copy(File.DirAssets,"sql1.db",File.DirInternal,"sql1.db (sql2.Initialize(File.DirInternal,"sql1.db",False ("cur1=sql2.ExecQuery("SELECT * From tbltest WHERE id BETWEEN 1 AND 30 For i=0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i Dim ps As Panel ("ps.Initialize("ps (ScrollView2.Panel.AddView(ps,0,Stopint,100%x,100%Y Stopint=Stopint+150dip ("ps.LoadLayout("nn Panel1.Tag=i If (i Mod 2)=1 Then Panel1.Color=Colors.Red Else Panel1.Color=Colors.Blue End If img2.Tag=i ("Lbb1.text="Name: "&cur1.GetString("id")&" "&cur1.GetString("name ("Lbb2.text="Text: "&cur1.GetString("q64 vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ("bbb3.Tag=cur1.GetString("link film ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ScrollView2.Panel.Height=Stopint Next End Sub vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv Sub bbb3_Click Dim izy As Button izy = Sender htt.Initialize("htt",Me) htt.Download(izy.Tag) ProgressDialogShow("در حال دانلود") End Sub ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Sub Activity_Resume End Sub (Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean End Sub (Sub JobDone (Job As HttpJob ProgressDialogHide If Job.Success=True Then If job1.Success=True Then (aa=Regex.Split("#",job1.GetString (Log(aa.Length Dim top As Int top = 5%y For i = 0 To aa.Length-1 (" ps.Initialize("ps ( ScrollView2.Panel.AddView(ps,0,top,100%x,100%y top = top +150dip (" ps.LoadLayout("laye Dim links As Map links.Initialize (( links.Put(Img11,aa(i ( CallSubDelayed2(ImageDownloader, "Download", links ("CallSub(ImageDownloader, "ActivityIsPaused ScrollView2.Panel.Height= top Next (False,"دانلود انجام شد")ToastMessageShow End If vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv If htt.Success=True Then (False,"دانلود انجام شد")ToastMessageShow End If Else (True,"اینترنت گوشی شما قطع میباشد!")ToastMessageShow ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ End If End Sub مشکلم با اون کدهایی که بین علامت های v و ^ هست . به جای کدهای علامت زده چه کدی بنویسم که لینک های داخل دیتابیس وقتی یکبار دکمه bbb3 رو زدیم اول دانلود کنه وتو یه پوشه ذخیره کنه و اگه دوباره دکمه bbb3 رو زدیم اگه قبلا دانلود شده بود دیگه دانلود نکنه وفیلمو از داخل پوشه ای که ذخیره شده بود پخش کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
torab 18
من یه سری لینک تودیتابیس دارم میخوام تومولتی پنل فراخوانیش کنم که وقتی دانلود شد ذخیرش کنم؟؟ این کد دکمه دانلودمه؛میخوام با همین دکمه ذخیره اش کنم ؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.