این ارسال پرطرفدار است. رئوف رضایی 536 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سلام آموزشاستفاده از تبلیغات عدد رو گذاشتم اگه بد بود ببخشید اولین آموزش تصویری ام هست مدت 16 دقیقه حجم 21 مگابایت مدرس:خودم http://s6.picofile.com/file/8198205218/amozesh.rar.html 15 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ آفرین! تو آپارات هم یه کانال درست کن ، اونجا هم آپلود کن تا اگه کسی خواست آنلاین نگاه کن. 6 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ باشه ایشالا شب درست میکنم چون کیفیت فیلم ها در آپارات میاد پایین واسه همین نزاشتم کانال دارم ! 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ عالیه منتظر آموزش های بیشتر بهتر و با کیفیت تر و پربار تر و ... از شما و دیگر کاربران عزیز انجمن هستیم موفق باشید 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ آفرین از این آموزشا باز هم بزار 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ ایول دستت دردنکنه 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ ببخشید یادم رفت کتابخونه هارو اضافه کنم! adad-b4a-2.9.zip 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد امین مهمان ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۴ آفرین بارک الله دفعه های بعد صدای دلنشین خودت هم روش بذار :tashvigh: :tashvigh: :tashvigh: :tashvigh: :ok: :ok: :ok: نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alidownload 12 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ داداش فدایی داری عالی عالی عالی ممنون 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
e251 12 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوست من عالی بود فقط من یه سوال دارم. اول باید برنامه رو در بازار بزاریم بعدش عدد رو فعال کنیم؟؟؟ یه سوال دیگه:هزینه عدد چجور حساب میشه؟؟؟باید رو تبلیغات کلیک کنیم؟؟؟؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوست من عالی بود فقط من یه سوال دارم. اول باید برنامه رو در بازار بزاریم بعدش عدد رو فعال کنیم؟؟؟ یه سوال دیگه:هزینه عدد چجور حساب میشه؟؟؟باید رو تبلیغات کلیک کنیم؟؟؟؟ هزینه رو باید +50000 باشه تا بریزه به حساب فرقی نداره ولی اول بدی عدد بعد بازار بزاری برای بررسی خیلی بهتر دیگه خود به خود تایید میشه 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
e251 12 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ هزینه رو باید +50000 باشه تا بریزه به حساب فرقی نداره ولی اول بدی عدد بعد بازار بزاری برای بررسی خیلی بهتر دیگه خود به خود تایید میشه ممنونم از پاسختون فقط یه سوال دیگه: ینی 5 هزار تومن رو بدم به بازار خودش Token code میده؟؟؟؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اصلا عدد ربطی به بازار نداره ، نکه عدد به بازار ربطی نداره ، عدد کلا ماله بازار منظورم ایمه که باید توکن رو از عدد بگیری ؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ توکن رو باید از خود عدد بگیری 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ درود تایید شدن برنامه ربطی به وجود داشتن برنامه در عدد نداره . شما اول پکیج برنامه رو در عدد ثبت میکنید و یه توکن دریافت میکنید. با استفاده از توکن تبلیغات رو پیاده سازی میکنید و از حالت ازمایشی برای تشخیص کارکرد تبلیغات استفاده میکنید. وقتی میخواید به بازار ارائه بدید تبلیغات رو از حالت آزمایشی خارج میکنید و در صورت تایید برنامه شما در کافه بازار تبلیغات واقعی به نمایش در میاد موفق باشید 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
e251 12 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ درود تایید شدن برنامه ربطی به وجود داشتن برنامه در عدد نداره . شما اول پکیج برنامه رو در عدد ثبت میکنید و یه توکن دریافت میکنید. با استفاده از توکن تبلیغات رو پیاده سازی میکنید و از حالت ازمایشی برای تشخیص کارکرد تبلیغات استفاده میکنید. وقتی میخواید به بازار ارائه بدید تبلیغات رو از حالت آزمایشی خارج میکنید و در صورت تایید برنامه شما در کافه بازار تبلیغات واقعی به نمایش در میاد موفق باشید باتشکر از راهنمایی خوبتون. یه سوال دیگه تبلیغات عدد چجور محاسبه میشه؟؟؟ باید روشون کلیک بشه؟؟؟ یا فقط اجرا کردن برنامه کافیه؟ تشکر 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ باید روی ان کلیک شه هزینه هر کلیک 410ریال 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.