این ارسال پرطرفدار است. رئوف رضایی 536 ارسال شده در 6 مهر، 2015 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2015 سلام آموزشاستفاده از تبلیغات عدد رو گذاشتم اگه بد بود ببخشید اولین آموزش تصویری ام هست مدت 16 دقیقه حجم 21 مگابایت مدرس:خودم http://s6.picofile.com/file/8198205218/amozesh.rar.html 15 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 6 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2015 آفرین! تو آپارات هم یه کانال درست کن ، اونجا هم آپلود کن تا اگه کسی خواست آنلاین نگاه کن. 6 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 6 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2015 باشه ایشالا شب درست میکنم چون کیفیت فیلم ها در آپارات میاد پایین واسه همین نزاشتم کانال دارم ! 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2015 عالیه منتظر آموزش های بیشتر بهتر و با کیفیت تر و پربار تر و ... از شما و دیگر کاربران عزیز انجمن هستیم موفق باشید 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 6 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2015 آفرین از این آموزشا باز هم بزار 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1234 51 ارسال شده در 6 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2015 ایول دستت دردنکنه 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 6 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2015 ببخشید یادم رفت کتابخونه هارو اضافه کنم! adad-b4a-2.9.zip 4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد امین مهمان ارسال شده در 12 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2015 آفرین بارک الله دفعه های بعد صدای دلنشین خودت هم روش بذار :tashvigh: :tashvigh: :tashvigh: :tashvigh: :ok: :ok: :ok: نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alidownload 12 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 داداش فدایی داری عالی عالی عالی ممنون 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
e251 12 ارسال شده در 6 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2015 سلام دوست من عالی بود فقط من یه سوال دارم. اول باید برنامه رو در بازار بزاریم بعدش عدد رو فعال کنیم؟؟؟ یه سوال دیگه:هزینه عدد چجور حساب میشه؟؟؟باید رو تبلیغات کلیک کنیم؟؟؟؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 6 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2015 سلام دوست من عالی بود فقط من یه سوال دارم. اول باید برنامه رو در بازار بزاریم بعدش عدد رو فعال کنیم؟؟؟ یه سوال دیگه:هزینه عدد چجور حساب میشه؟؟؟باید رو تبلیغات کلیک کنیم؟؟؟؟ هزینه رو باید +50000 باشه تا بریزه به حساب فرقی نداره ولی اول بدی عدد بعد بازار بزاری برای بررسی خیلی بهتر دیگه خود به خود تایید میشه 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
e251 12 ارسال شده در 6 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2015 هزینه رو باید +50000 باشه تا بریزه به حساب فرقی نداره ولی اول بدی عدد بعد بازار بزاری برای بررسی خیلی بهتر دیگه خود به خود تایید میشه ممنونم از پاسختون فقط یه سوال دیگه: ینی 5 هزار تومن رو بدم به بازار خودش Token code میده؟؟؟؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 6 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2015 اصلا عدد ربطی به بازار نداره ، نکه عدد به بازار ربطی نداره ، عدد کلا ماله بازار منظورم ایمه که باید توکن رو از عدد بگیری ؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛ توکن رو باید از خود عدد بگیری 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 6 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2015 درود تایید شدن برنامه ربطی به وجود داشتن برنامه در عدد نداره . شما اول پکیج برنامه رو در عدد ثبت میکنید و یه توکن دریافت میکنید. با استفاده از توکن تبلیغات رو پیاده سازی میکنید و از حالت ازمایشی برای تشخیص کارکرد تبلیغات استفاده میکنید. وقتی میخواید به بازار ارائه بدید تبلیغات رو از حالت آزمایشی خارج میکنید و در صورت تایید برنامه شما در کافه بازار تبلیغات واقعی به نمایش در میاد موفق باشید 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
e251 12 ارسال شده در 6 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2015 درود تایید شدن برنامه ربطی به وجود داشتن برنامه در عدد نداره . شما اول پکیج برنامه رو در عدد ثبت میکنید و یه توکن دریافت میکنید. با استفاده از توکن تبلیغات رو پیاده سازی میکنید و از حالت ازمایشی برای تشخیص کارکرد تبلیغات استفاده میکنید. وقتی میخواید به بازار ارائه بدید تبلیغات رو از حالت آزمایشی خارج میکنید و در صورت تایید برنامه شما در کافه بازار تبلیغات واقعی به نمایش در میاد موفق باشید باتشکر از راهنمایی خوبتون. یه سوال دیگه تبلیغات عدد چجور محاسبه میشه؟؟؟ باید روشون کلیک بشه؟؟؟ یا فقط اجرا کردن برنامه کافیه؟ تشکر 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 6 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2015 باید روی ان کلیک شه هزینه هر کلیک 410ریال 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.