SH.KG 24 ارسال شده در 6 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2015 با سلام دوستان من میخوام یک برنامه پخش اهنگ بسازم نمیتونم اهنگ رو به پروژه اضافه کنم هرچی کد مینویسم میگه اهنگ نیست لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 6 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2015 برادر اون a چی هست ؟ ایطوری عمل کن a.Load(File.DirAssets,"filename.mp3") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 6 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2015 یعنی چی میگه آهنگ نیست؟ پیشنهاد میکنم از کتابخانه media Browser استفاده کنی MediaBrowser v1.2.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2015 درود یک نمونه کد نویسی نمونه عکسی نمونه سورسی نمونه خطایی چیزی ارائه بدید تا بشه راهنماییتون کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SH.KG 24 ارسال شده در 6 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2015 مگه نه ، باید اول اهنگ رو به پوشه ی files ببریم بعد کدهای زیر رو بنویسیم http://s3.picofile.com/file/8198242584/moshkel.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 6 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2015 تو اون خطی که خطا داده باید مسیرو بنویسی جای a بنویس File.DirAssets لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SH.KG 24 ارسال شده در 6 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2015 هیچ وقت این ارور رو نمیداد اولین باره http://s3.picofile.com/file/8198245626/moshkel2.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 6 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2015 Tools>> IDE Option>>Configuration Process Time زمان رو افزایش بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
SH.KG 24
با سلام
دوستان من میخوام یک برنامه پخش اهنگ بسازم
نمیتونم اهنگ رو به پروژه اضافه کنم
هرچی کد مینویسم میگه اهنگ نیست لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.