SH.KG 24 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ با سلام دوستان من میخوام یک برنامه پخش اهنگ بسازم نمیتونم اهنگ رو به پروژه اضافه کنم هرچی کد مینویسم میگه اهنگ نیست لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ برادر اون a چی هست ؟ ایطوری عمل کن a.Load(File.DirAssets,"filename.mp3") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ یعنی چی میگه آهنگ نیست؟ پیشنهاد میکنم از کتابخانه media Browser استفاده کنی MediaBrowser v1.2.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ درود یک نمونه کد نویسی نمونه عکسی نمونه سورسی نمونه خطایی چیزی ارائه بدید تا بشه راهنماییتون کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SH.KG 24 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ مگه نه ، باید اول اهنگ رو به پوشه ی files ببریم بعد کدهای زیر رو بنویسیم http://s3.picofile.com/file/8198242584/moshkel.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ تو اون خطی که خطا داده باید مسیرو بنویسی جای a بنویس File.DirAssets لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SH.KG 24 ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ هیچ وقت این ارور رو نمیداد اولین باره http://s3.picofile.com/file/8198245626/moshkel2.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ Tools>> IDE Option>>Configuration Process Time زمان رو افزایش بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
SH.KG 24
با سلام
دوستان من میخوام یک برنامه پخش اهنگ بسازم
نمیتونم اهنگ رو به پروژه اضافه کنم
هرچی کد مینویسم میگه اهنگ نیست لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.