حمید زارع 331 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سلام ازدوستانی که این آموزش رو دیدن و اطلاعات دارند سوال داشتم من یه دیتابیس دارم با حدود 1000 رکورد طبق آموزش عمل کردم و 50 تا 50 تا اطلاعات رو می خونم مشکلی نیست تا زمانی که به رکورد 400 میرسم دیگه خودش هی اطلاعات رو میخونه منتظر اسکرول کردن نمیمونه یه مشکل دیگه هم این که از 1000 رد میشه و میخاد رکوردهای بعد از 1000 رو بخونه که وجود نداره یه مساله دیگه که بعد از همه اینها مطرح هست : میخام وقتی به این شکل اطلاعات رو از دیتابیس می خونم اسکول کردن کاربر دچار وقفه نشه یعنی در واقع کاربر با هر سرعتی اسکرول کرد اطلاعات لود بشه بدون وقفه من نمیدونم قوانین اجازه بحث این موضوع رو اینجا میده یانه اگه مشکل داره پیغام خصوصی بدین ... با احترام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اینکه از 400 به بعد رو خود به خود میخونه حتما جایی اشتباه کردی بعد 1000 هم یه try بزار و حلقه رو متوقف کن چون اگه حلق کار کنه امکان هنگی زیاد میشه در مورد وقفه هم میشه قبل رسیدن اسکرول به آخر لود بعدیارو انجام بدی که اونم باز یه وقفه کوچیک شاید بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ در مورد آخری، باید بگم که خب وقتی اطلاعات داره از دیتابیس لود میشه حتما نیاز به وقفه داره دیگه |: همون اول که نمیتونه اطلاعات رو بگیره که. بستگی به سرعت اینترنت داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ آقا من با اجازه آقای ایزدی این مطالب رو اینجا گذاشته بودم کی حذفشون کرده ؟ جواب ما چی شد ؟!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ حذف نشدن روی تغییر سرور رفتن . مجددا ارسال کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
ازدوستانی که این آموزش رو دیدن و اطلاعات دارند سوال داشتم
من یه دیتابیس دارم با حدود 1000 رکورد طبق آموزش عمل کردم و 50 تا 50 تا اطلاعات رو می خونم
مشکلی نیست تا زمانی که به رکورد 400 میرسم دیگه خودش هی اطلاعات رو میخونه منتظر اسکرول کردن نمیمونه
یه مشکل دیگه هم این که از 1000 رد میشه و میخاد رکوردهای بعد از 1000 رو بخونه که وجود نداره
یه مساله دیگه که بعد از همه اینها مطرح هست :
میخام وقتی به این شکل اطلاعات رو از دیتابیس می خونم اسکول کردن کاربر دچار وقفه نشه یعنی در واقع کاربر با هر سرعتی اسکرول کرد اطلاعات لود بشه بدون وقفه
من نمیدونم قوانین اجازه بحث این موضوع رو اینجا میده یانه
اگه مشکل داره پیغام خصوصی بدین ...
با احترام
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.