Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ با ارائه ورژن جدید کتابخانه AriaLib این آموزش منقضی است ! با سلام خدمت دوستان . اگر آقای شاهدی اجازه بدن من این آموزش رو قرار می دم . خوب شروع می کنیم : برای چک کردن بودن متن در Clipboard این کد هست : (مقدار رو بر می گردونه از نوع بولین) AriaLib1.ClipboardHasText برای دانلود برنامه به طور مستقیم از کافه بازار : AriaLib1.DownloadinCafebazaar("پکیج نیم برنامه") برای گرفتن متن Clipbord به این شکل عمل می کنیم : (بر گرداندن مقدار از نوع بولین) AriaLib1.GetClipboardText جهت چک کردن نصب بودن برنامه ور دیوایس کد زیر رو می نویسید که باز مقدار رو از نوع بولین برمی گردونه: AriaLib1.isAppInstalled("پکیج نیم برنامه") برای باز کردن صفحه نظر دادن به برنامه در کافه بازار کد زیر رو می نویسیم : AriaLib1.NazarInCafebazaar("پکیج نیم برنامه") خب! اگر هم بخواین صفحه یه برنامه رو توی کافه بازار برای کاربر باز کنید به کد زیر احتیاج دارید : AriaLib1.OpeninCafebazaar("پکیج نیم برنامه") و! برای باز کردن پروفایل در اینستاگرام : AriaLib1.OpenInstaProfile("username") برای باز کردن پروفایل لاین : AriaLib1.OpenLineProfile("ID") جهت فرستان متن به Clipbord : AriaLib1.SetClipboardText("متن") و برای تغییر رنگ پروگرس بار : AriaLib1.setColorOfProgressBar(نام پروگرس بار,Color) برای اشتراک گذاشتن یک اپ : StartActivity(AriaLib1.ShareApplication("پکیج نیم برنامه مورد نظر","Subject")) برای اشتراک فایل : StartActivity(AriaLib1.ShareFile(File.Combine(File.DirRootExternal,"نام فایل"),"MiMEtype","Subject")) برای share کردن عکس : StartActivity(AriaLib1.SharePic(File.Combine(File.DirRootExternal,"نام فایل عکس"),"Subject")) جهت share کردن متن : StartActivity(AriaLib1.ShareText("متن","Subject")) برای چک کردن وصل بودن به اینترنت : (البته باید پرمیشن بررسی وصل بودن دیوایس به اینترنت را هم به مانیفست خود اضافه کنید ) (مقدار از نوع بولین بر گردانده می شود .) AriaLib1.TestInterntConnection باز کردن صفحه توسعه دهنده در بازار : AriaLib1.ToseDahaneInCafebazaar("آیدی توسعه دهنده") خوب! به انتهای این آموزش رسیدیم . من فقط همه ی دستورات رو توضیح ندادم ولی خوب بیش ترشون رو گفتم . و پر کاربرد تریناشون رو . امیدوارم نهایت استفاده رو ببرید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ آقا کاظم عزیز ممنون امتحان کردید ببینید ارسال صوت برای واتساپ جواب میده یا نه؟ تأکید می کنم، فایل صوتی مثلا mp3? من از کد اشتراک فایل برای ارسال صوت داخل برنامه م استفاده کردم، ولی توی لیست برنامه ها فقط تلگرام و هایک میاد و از این دو تا هم فقط هایک جواب میده!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ آقا کاظم عزیز ممنون امتحان کردید ببینید ارسال صوت برای واتساپ جواب میده یا نه؟ تأکید می کنم، فایل صوتی مثلا mp3? من از کد اشتراک فایل برای ارسال صوت داخل برنامه م استفاده کردم، ولی توی لیست برنامه ها فقط تلگرام و هایک میاد و از این دو تا هم فقط هایک جواب میده!!! ببخشید امتحان نکردم . اگر مطمئنید که اشتباه از کتابخانه هست می تونید به آقای Amin Shahedi اطلاع بدید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ آقای شاهدی هم هنوز نتونستن این مشکل رو حل کنن.به نظر میرسه این یه مشکل کلیه. من با استفاده از دستور intent و کتابخانه arialib و حتی کتابخانه راکرویدسند هم امتحان کردم. بهترین نتیجه رو از دستور اینتنت میده، که اون هم از بین شبکه های اجتماعی فقط هایک و تلگرام رو جواب میده. شما روش دیگه نمیشناسید؟ Sub sharesovt If File.Exists(File.DirRootExternal,"/Rahrovan/Sound/"&code&"/m"&z&".mp3")=True Then ' Dim aria1 As AriaLib ' ' StartActivity(aria1.ShareFile(File.Combine(File.DirRootExternal &"/Rahrovan/Sound/"&code&"/","m"&z&".mp3"),"Audio/mp3","اشتراک گذاری کتاب با نرم افزار...")) ' Dim sndIntent As Intent sndIntent.Initialize(sndIntent.ACTION_SEND,"") sndIntent.PutExtra("android.intent.extra.STREAM",CreateUri("file://"&File.Combine( File.DirRootExternal& "/Rahrovan/Sound/"&code&"/","m"&z&".mp3"))) sndIntent.SetType("Audio/mp3") sndIntent.WrapAsIntentChooser("اشتراک گذاری با:") StartActivity(sndIntent) Sub CreateUri(uri As String) As Object Dim r As Reflector Return r.RunStaticMethod("android.net.Uri", "parse", Array As Object(uri), Array As String("java.lang.String")) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ ممنون ولی این ها رو که آقا امین عزیز در sample ها قرار داده بودن ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ ممنون از کاظم عزیز لطف کردی آقای mirsedali همین الان رفتم امتحان کردم کامل و درست ارسال شد ،مشکل از کد نویسی و یا آدرس دهی خودتونه کدی که من استفاده کردم و کارکرد دقیقا اینه : File.Copy(File.DirAssets,"Mitarsidam.mp3",File.DirRootExternal,"Mitarsidam.mp3") Dim a As AriaLib a.ShareFileToAPP(File.Combine(File.DirRootExternal,"Mitarsidam.mp3"),"audio/*",a.PACKAGE_WHATSAPP) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ آقای شاهدی عزیز! من نمیخوام فقط برای واتساپ ارسال کنم. البته من از دستور "ارسال برای یک نرم افزار" استفاده نکرده بودم ، ولی فعلا به کار من نمیاد. من یه آیکون برای اشتراک گذاری گذاشتم و موقعی که کاربر روی اون کلیک میکنه، برای انتخاب، به لیست نرم افزارها هدایت میشه. ولی از بین همه شبکه های اجتماعی فقط هایک و تلگرام توی لیست میاد!! من کدم رو توی پست قبلی و توی پیام خصوصی گذاشته بودم دیگه، اگه مشکلی داره به من بگید. ممنون از پیگیریتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ آقا کاظم عزیز ممنون امتحان کردید ببینید ارسال صوت برای واتساپ جواب میده یا نه؟ تأکید می کنم، فایل صوتی مثلا mp3? من از کد اشتراک فایل برای ارسال صوت داخل برنامه م استفاده کردم، ولی توی لیست برنامه ها فقط تلگرام و هایک میاد و از این دو تا هم فقط هایک جواب میده!!! امتحان کردم برای من هم ارور داد . در ضمن ورژن جدید کتابخانه اومده و این آموزش اشتباه هست دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ کدی هست که apk یک برنامه مانند وایبر را ذخیره کند؟؟؟!!؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alilr6 0 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشيد اين برنامه نمونه كه همراه كتاب خونه بود رو من هر كاري ميكنم اجرا نميشه و اررور ميده كه unknown member:doenload in cofebazaarيا unknown member:open in cofebazaar و كلا به تمام مواردي كه توش كافه بازار هست گير ميده البته هر كاري كردم اينجا پيست نشد كه متن همشو بزار ممنون ميشم راهنمايي كنيد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۴ درود، بازار روی گوشیتون نصب هستش؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشيد اين برنامه نمونه كه همراه كتاب خونه بود رو من هر كاري ميكنم اجرا نميشه و اررور ميده كه unknown member:doenload in cofebazaarيا unknown member:open in cofebazaar و كلا به تمام مواردي كه توش كافه بازار هست گير ميده البته هر كاري كردم اينجا پيست نشد كه متن همشو بزار ممنون ميشم راهنمايي كنيد دوست عزیز متد ها تو ورژن های جدید تغییر کرده ، شما ورژن جدید Arialib رو دانلود کنید و از متد های AriaMarkets استفاده کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsan_pars 16 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ در حال حاضر آخرین ورژن کتابخانه چنده؟ خیلی خوب می شد اگرسایت پیشتیبانی از کتابخانه راه اندازی می شد ------------------------------------------------------- لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سایت پشتیبان از اینجا بهتر ؟ همیشه آخرین ورژن رو میتونین از پست اول این تاپیک دانلود کنید : کتابخانه AriaLib (اشتراک گذاری) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s2m 10 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۵ با عرض سلام خدمت استاد شاهدی عزیز و تمامی دوستان میخواستم بپرسم امکانش هست قطعه کدی که نصب بودن برنامه رو چک میکنه رو بذارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ با عرض سلام خدمت استاد شاهدی عزیز و تمامی دوستان میخواستم بپرسم امکانش هست قطعه کدی که نصب بودن برنامه رو چک میکنه رو بذارید. سلام مثلا این کد چک می کنه که اپلیکیشن کافه بازار روی گوشی نصب هست یا نه: Dim chacke As AriaLib If chacke.isAppInstalled("com.farsitel.bazaar") = True Then ToastMessageShow("بازار روی گوشی شما نصب هست!",False) Else ToastMessageShow("بازار روی گوشی شما نصب نمی باشد!",False) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s2m 10 ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۵ سلام مثلا این کد چک می کنه که اپلیکیشن کافه بازار روی گوشی نصب هست یا نه: Dim chacke As AriaLib If chacke.isAppInstalled("com.farsitel.bazaar") = True Then ToastMessageShow("بازار روی گوشی شما نصب هست!",False) Else ToastMessageShow("بازار روی گوشی شما نصب نمی باشد!",False) End If ممنون به طور اتفاقی حین گشت و گذار پیدا کردم، کتابخونه Phone خود بیسیک اندروید لیستی از تمام برنامه های نصب شده رو برمیگردونه 1. کتاب خونه Phone رو اضافه کنید 2. Dim Packages as PackageManager لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid71 3 ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۸ سلام آیا با این کتابخونه میشه فایل رو از طریق شیریت ارسال کرد اگه میشه کدش رو بگین ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.