Cna 5 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان به نظرتون اگر یک اموزش کامل و واقعی هک وای فای درست کنم بازار اجازه انتشار بهش میده؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ به احتمال 99.99%خیر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان به نظرتون اگر یک اموزش کامل و واقعی هک وای فای درست کنم بازار اجازه انتشار بهش میده؟؟؟؟ من 0.01 درصد هم به احتمال آقای فرقانی اضافه میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ با توجه به سند راهنمای بررسی برنامه ها اصل 8 خط 14 به شکل زیر : ۱۳-۸- برنامهها با محتوای آموزشهای مخربِ رایانهای مانند روشهای نفوذ، هک و جاسوسی اطلاعات، از طریق بازار قابل انتشار نیستند. این برنامه در بازار قابل انتشار نیست : https://cafebazaar.ir/developers/docs/app-review/guideline/?l=fa/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان به نظرتون اگر یک اموزش کامل و واقعی هک وای فای درست کنم بازار اجازه انتشار بهش میده؟؟؟؟ میتونی با این مضمون پخشش کنی : کسانی که مثلا رمز وای فای خودشان را فراموش کرده اند (تاکید کن روی رمز وای فای خودشون) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Cna 5 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ بی خیال کلا پشیمون شدم گناهش هم میمونه گردنه خودم بی خیال ممنون ک پاسخ دادین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Cna 5 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ بی خیال کلا پشیمون شدم گناهش هم میمونه گردنه خودم بی خیال ممنون ک پاسخ دادین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Cna 5
سلام دوستان
به نظرتون اگر یک اموزش کامل و واقعی هک وای فای درست کنم
بازار اجازه انتشار بهش میده؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.