Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سلام چطوری می تونم دستوری بنویسم که مثلا به فلان شماره به صورت زنگ (Call) بزنه ؟ از کتابخانه Phone استفاده کردم اما نمی دونم چرا خطا می ده! خیلی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اگه به صورت اینتنت میخوای به این صورت : Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW, "tel:123456789") StartActivity(i) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اگه به صورت اینتنت میخوای به این صورت : Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW, "tel:123456789") StartActivity(i) اگر از کتابخانه Phone بخوام استفاده کنم به چه شکلیه ؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ مثالش داخل comment مربوط به کد هست دیگه ، Dim p As PhoneCalls StartActivity(p.Call("1234567890")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
چطوری می تونم دستوری بنویسم که مثلا به فلان شماره به صورت زنگ (Call) بزنه ؟
از کتابخانه Phone استفاده کردم اما نمی دونم چرا خطا می ده!
خیلی ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.