Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سلام کدی هست که اگر دیتابیس رکورد نداشت یه کاری انجام بده و اگر داشت یه کاری ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ خودم جواب رو پیدا کردم برای لیست ویو! If ListView1.Size = 0 Then Msgbox("بدون رکورد","") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ وقتی یک select با ستاره بگیری مقدار کرسر رو چک کن مشخص میشه چیزی برگشته یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ وقتی یک select با ستاره بگیری مقدار کرسر رو چک کن مشخص میشه چیزی برگشته یا نه چطوری کرسوور رو چک کنم ؟ من در لیست ویو اطلاعات رو نشون می دم . اگر از طریق دیتابیس نمی شه میشه listview رو چک کرد که آیتم داره یا نه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سلام امشب کلا رفتی تو مود تایپک قدیمی اقا کاظم این چیزی که شما میگی، چک میکنه که لیست ویو خالیه یا نه نه دینتبیس if cur.rowcount = 0 then else end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سلام امشب کلا رفتی تو مود تایپک قدیمی اقا کاظم این چیزی که شما میگی، چک میکنه که لیست ویو خالیه یا نه نه دینتبیس if cur.rowcount = 0 then else end if من گفتم برای لیست ویو می خوام! آخه من از کتابخانه Farakhani استفاده می کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ اونم راه داره چند روز دیگه، متعجب میشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
کدی هست که اگر دیتابیس رکورد نداشت یه کاری انجام بده و اگر داشت یه کاری ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.