fileman 328 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان میخواستم بدونم تا حالا کسی تجربه کسب درآمد از اینترنت (به غیر از برنامه نویسی) رو داره؟ آیا تا به حال این پکیج هایی رو که ارائه میشه خریدین؟ فایده ای هم داره؟ یا همش کلاهبرداریه؟ لطفا تجربه تون رو بگین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سلام. نمیدونم منظورتون چیه اما من به غیر از برنامه نویسی از پاپ آپ تو سایت خودم درآمد دارم و راضی ام ازش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اگه منظورت پکیج در امد زایی هست که مشخصه کلاه برداریه چون توش چی میخواد بگه ؟ نهایت بیاد در رابطه با پاپ آپ صحبت کنه یا وبلاگ بساز پر بازدیدش کن تبلیغات کلیکی بنداز یا نماینگی فروش فروشگاه های معتبرو بگیر چیز دیگه تو نت داریم میگه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.