Cna 5 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من برناممو تو بازار منتشر کردم میخواستم بدونم هیچ راهی نداره تبلیغات عدد رو بهش اضافه کنم??? حتما باید صبر کنم تا اپدیت بعدی برنامم درست بشه بعد تو اپدیت تبلیغاتو بزارم? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ شما تبلیغات عدد رو اضافه کن به برنامت بعد دوباره بده به بازار!! بازار یا هر مارکت دیگه ای فقط نسخه جدید تر رو قبول میکنه. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Cna 5 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ ممنون از جوابتون فقط میتونم بپرسم درامدش چطوره??? شما خودتون بیشترین مبلغی که توسط تبلیغات عدد بدست اوردین رو میتونم بدونم?? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ ممنون از جوابتون فقط میتونم بپرسم درامدش چطوره??? شما خودتون بیشترین مبلغی که توسط تبلیغات عدد بدست اوردین رو میتونم بدونم?? بستگی دارد به نوع برنامه ، میزن دانلود ، کلیک روی تبلیغات و ... من خودم از تا الان حدود 11 تومن. ولی کسایی هستن تا 2 - 3 ملیون درآمد داشتن . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Cna 5
سلام دوستان
من برناممو تو بازار منتشر کردم
میخواستم بدونم هیچ راهی نداره تبلیغات عدد رو بهش اضافه کنم???
حتما باید صبر کنم تا اپدیت بعدی برنامم درست بشه بعد تو اپدیت تبلیغاتو بزارم?
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.