korosh 27 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ سلام من می خوام وقتی روی لیست ویو رو بخش مورد نظر کلیک میشه برم به یک اکتیویتی و اونجا ادامه خبر یا فیلد بعدی دیتابیس رو نشون بدم . من نمونه تحت آنلاین می خوام . یعنی با تحت آنلاین ها چجوریه؟ مدل آفلاین رو بلد هستم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ لطفا لینکش رو میشه بگذارید برام من احتمالا پیداش نمی کنم . اگر یک بخشی باشه مباحث مربوط به دیتابیس آنلاین اونجا لینک هاش قرار داده بشه خیلی بهتره . متشکر و ممنون از شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ از چه روشی برای برنامه آنلاینت استفاده میکنی؟ گت المنت؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ این تیتر سوال به مطلب شما مربوط نمیشه .. باید تیتر میزدید کار با دیتا بیس انلاین ... که خیلی در موردش در انجمن بحث شده حداقل یک سرچ بزنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
korosh 27
سلام
من می خوام وقتی روی لیست ویو رو بخش مورد نظر کلیک میشه برم به یک اکتیویتی و اونجا ادامه خبر یا فیلد بعدی دیتابیس رو نشون بدم .
من نمونه تحت آنلاین می خوام . یعنی با تحت آنلاین ها چجوریه؟
مدل آفلاین رو بلد هستم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.