Mohammadreza76 3 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سلام چطور میشه یه عدد رو که با 0 شروع میشه (مثلا 007) توی یکی از فیلدهای برنامه navicat قرارداد؟ باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammadreza76 3 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ بازم مشکلم رو خودم حل کردم *خنده* نسخه جدید گرفتم درست شد با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammadreza76 3 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ منم همین کار رو کردم ولی به محض اینکه میرم فیلد بعد رو پر کنم، صفرهاش پاک میشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ از string استفاده کن و نوع ستون هم بذار string لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammadreza76 3 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ Navicat که string نداره! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ Navicat که string نداره! TEXT همون رشته یا string محسوب میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammadreza76 3 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ همه متغیر ها رو امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اطلاعات رو چطور بارگذاری میکنید؟ اگه در برنامه اینکارو میکنید حتمان از داده string استفاده کنید و "" فراموش نشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammadreza76 3 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ بحث من برنامه navicat ه موقع درست کردن فایل دیتابیس نه موقع بارگذاریش توی برنامه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ عرض کردم برادر شما کمی توجه کنید به پست ها این رو ملاحظه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammadreza76 3 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ دیتابیس که دادین خالیه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ نیست برادر من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammadreza76 3 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ فک کنم مشکل از نسخه نویکته نسخه من یکم قدیمیه اگه لینک رو دارید بفرستید ممنون میشم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ بنده چندین بار توی تاپیک ها عرض کردم: دوستان عزیز سعی کنند حتما از نسخه Navicat Premium استفاده کنند ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ بازم مشکلم رو خودم حل کردم *خنده* نسخه جدید گرفتم درست شد با تشکر خسته نباشید در پناه حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iraj_astara 97 ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۴ از متغیر integer استفاده کنین ، این متغیر برای اعداد توی فیلد دیتابیستون ، int بذارین اون فیلد رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mohammadreza76 3
سلام
چطور میشه یه عدد رو که با 0 شروع میشه (مثلا 007) توی یکی از فیلدهای برنامه navicat قرارداد؟
باتشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.